Heti horoszkóp: A Nyilas aggasztó helyzetbe kerülhet - 2021.11.22. - 2021.11.28.

A Bika különösen népszerű lehet a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Jó alkalmat teremt ez a hét a szakmai előrelépésre, ügyesen mutatod meg a felkészültségedet. Megnyerő stílusod segíteni fog, hogy előbbre juss. Magánéletedben kapcsolatod rengeteg meghitt és kellemes pillanattal ajándékoz meg, akár új barátságokra, kapcsolatokra is szert tehetsz. Egyedül rajtad áll, élsz-e ezekkel a lehetőségekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Népszerű vagy a héten, elbűvölően kedvesen viselkedsz. Most jó hangulatot teremtesz magad körül. Ráadásul sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a feladatokkal is, amelyek unalmasak számodra. A munkahelyeden sok változás várható, elképzelhető, hogy új munkatársakkal gazdagodsz. A magánéletedben viszont több őszinte beszélgetés is várható, ne akarj kitérni előlük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szórakozottá válhatsz, talán az év vége hangulata ragadott magával. Könnyen előfordulhat, hogy szétszórttá válsz . fontos dolgokról, határidőkről feledkezel el. Mielőtt végképp kicsúszik a kezeid közül az irányítás, próbálj meg a halaszthatatlan feladataidra összpontosítani, a kevésbé fontosakat pedig tartogasd későbbre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten olyan feladatot kaphatsz, amelytől azt érezheted, hogy végre megtérül az a rengeteg energia és idő, amelyet eddig a munkádba fektettél. A párkapcsolatodban viszont túl sok elvárást támasztasz partnereddel szemben, miközben te látszólag csak a munkádnak élsz. Ezen sürgősen változtatnod kell - tegyél lépéseket, hogy visszatérjen az életedbe az egészséges egyensúly.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Környezeted számára úgy tűnhet, hogy rosszkedvű vagy, nem vagy túl kommunikatív. Valójában nincs harag a lelkedben, csak nagyon elfáradtál az elmúlt időszakban. Egyszerűen nincs energiád arra, hogy a figyelmedet a külvilág felé fordítsd, inkább csendes elmélyülésre vágysz. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak elfoglaltságot, amely pihentet és kikapcsol egy kicsit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Fáradtnak érezheted magad, így nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Jó ötlet, ha átadod magad a pihenésnek, legalább egy-két napra. Párkapcsolatodban lehet néhány vita,talán a pénz miatt lehet a legtöbb konfliktusotok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Élénken telnek ennek a hétnek a napjai, munkahelyeden új lehetőségek tárulnak fel előtted és olyan képességekre vagy tudásra is szert tehetsz, amely a későbbiekben segíteni fogja a szakmai előmeneteledet. Ennek köszönhetően a jövedelmed is emelkedni fog. Bízz azokban az emberekben, akiket eddig is értékesnek tartottál és használd ki a hét minden kedvező pillanatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Ha mindenképpen dolgoznod kell, akkor inkább azt most egyedül teszed. Plusz tehernek érezheted munkatársaiddal való közös munkát, kapcsolattartást. Nem vagy túl beszédes hangulatban, ez rányomhatja bélyegét az egész hetedre. Kedveseddel is visszafogottan viselkedsz, legjobb, ha őszintén beszélsz vele, nehogy félreértse a viselkedésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg álmatlan éjszakát okoz számodra jelenlegi helyzeted, főképpen az anyagiak aggasztanak. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor rá kell jönnöd, hogy a jövedelmed nem áll arányban a befektetett munkád értékével. Talán ideje lenne elgondolkodnod, hogy érdemes lenne váltani vagy esetleg új területen próbálkoznod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy ideje úgy érzed, egy végeláthatatlan rohanássá és kapkodássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt tőled várják a problémák megoldását. Talán emiatt az otthoni légkör is sokkal feszültebbé válik. Bár ezek csak kisebb nézeteltérések, de idővel egyre nagyobb lesz a szakadék köztetek, ezért fontos lenne, hogy időben kibeszéljétek a problémákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Hallgatag leszel a napokban, ami meghatározhatja az egész hetedet és a munkádra is erőteljes hatással lehet. A legszívesebben csak önmagaddal foglalkoznál, terhedre lehetnek a munkatársaid. Reggelente azt tapasztalhatod, hogy még felkelni sincs kedved, a legszívesebben beteget jelentenél. Járj utána, mi okozza ezt az erőteljes levertséget - előfordulhat, hogy egy kisebb betegség jeléről van szó.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hét eleje remek kilátásokkal indul, elégedett vagy a munkáddal, az életed alakulásával. A magánéletedben is béke honol, élvezed szeretteid és barátaid támogatását. A hét második felében nem várt nehézségeid adódhatnak, talán túl korán dőltél hátra elégedetten. Vagy a dicsőség szállt a fejedbe, mert ezeket a problémákat a saját viselkedésednek köszönheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak