Heti horoszkóp: A Mérleg új fába vághatja a fejszéjét - 2021.09.20. - 2021.09.26.

A Skorpiónak eljött az idő a számvetésre. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Intenzív időszakra számíthatsz, sok olyan helyzettel, ami kibillenthet a lelki nyugalmadból. Ez a hét olyan korábbi döntéseiddel szembesíthet, amelyekkel nem mersz szembenézni egy ideje. Talán kényelmből vagy nem merted felvállalni az érzelmeidet, véleményedet. Az elfojtott energia hatalmas erővel törhet a felszínre - minden érzés, gondolat, amit már nem bírsz tovább magadba fojtani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten új feladatok jönnek, amelyek új lehetőségeket is hozhatnak magukkal. Ezek megoldásához időre, türelemre és kitartásra lesz szükséged. A most zajló energiák nagy segítségedre vannak abban, hogy megértsd az életedben zajló történések összefüggéseit. A hét közepe hozhat tanulási lehetőséget, de akár a jövődet érintő komolyabb változást is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy, amennyibben meg szeretnéd őrizni az életedben a biztonságot, akkor lépést kell tartanod a világgal. Meg kell tanulnod megbarátkozni az új élethelyzetekkel. Most akár komoly változásokra is számíthatsz. Ezek a változások letesztelik az erőd, kitartásod és a magadba vetett hitedet is. Kevés ilyen lehetőség van egy ember életében, ezért vesd be minden energiádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Elfogadni azt és megbékélni azzal, amin nem tudsz változtatni, talán ez a legnagyobb kihívás, amellyel most szembe kell nézned. Rengeteg váratlan helyzetet hozhat ez a hét, ezeket fogadd kellő nyitottsággal és alázattal még akkor is, ha ezek csalódással vagy kényelmetlenséggel járnak. Főleg a munkádat, hivatásodat érintő változásokra kell felkészülnöd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a Mérlegben haladó Marstól olyan erőt kaphatsz, amely segít megvívni a csatáidat. Olyan lendülettel lát el, amely rávezet egy olyan útra, amely a továbblépéshez elengedhetetlen. Eljött az idő, hogy tovább lépj, vállald a kihívásokat, küzdj, harcolj minden erőddel. Találd meg a saját utadat, tegyél rendet a kapcsolataidban, az életed kritikus területein.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Most jött el az ideje annak, hogy a terveidet, elképzeléseidet a gyakorlatba is átültesd. A hét első fele az aktívabb, ekkor tudsz nagyobb erőbedobással dolgozni, új dolgokat elindítani. Ehhez persze nem árt tudatosítanod, hogy mit is akarsz valójában és amellett határozottan ki kell tartanod. Ebben nagy segítségedre lehetnek régi baráti kapcsolataid, de a családodra, párodra is mindenben számíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A jegyedben haladó Merkúr és Mars támogat minden új dolog elindításában. Érdemes elővenned régóta halogatott terveidet, amelyekkel egy ideje nem jutsz egyről a kettőre. A Mars olyan bátorsággal ruház fel, amelynek köszönhetően nem ismersz lehetetlent. Nagyszerű lehetőségek állnak előtted új dolgok, tervek elindításában, végrehajtásában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Az elmúlt időszak kiszámíthatatlanságai megviseltek, ideje kicsit megállnod, rendet tenned a fejedben, gondolataidban, beleértve az emberi kapcsolataidat is. Gondold végig hideg fejjel, melyek azok a dolgok, lehetőségek és személyek, amelyekkel együtt szeretnél haladni a jövőben. Sokkal hatékonyabbá válhatsz, ha megszabadulsz azoktól a dolgoktól és személyektől, akik már csak hátráltatnak a céljaid felé vezető úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az elmúlt időszak próbára tette az erődet, kitartásodat, tűrőképességedet és a magadba vetett hitedet is. Ezek a próbatételek sok változást is hoztak magukkal, de ha őszinte vagy magaddal, akkor el kell ismerned, hogy ezek a változások és megpróbáltatások elkerülhetetlenek voltak. Ezek kellettek ahhoz, hogy kimozdítsanak egy olyan élethelyzetből, amelybe beleragadtál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Elérkezett az idő, amikor nem dughatod tovább homokba a fejed. Kénytelen leszel foglalkozni olyan kérdésekkel, amelyekkel eddig nem tudtál vagy nem mertél. A Bak jegyében járó erős Plútó felelősségvállalásra, megbízhatóságra tanít. Kihívásokon, feladatokon keresztül kell megtanulnod, hogy nem az a megoldás, hogy probléma esetén kilépsz a helyzetből, hanem kitartóan megpróbálod megoldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Amennyiben aktuális számodra a munkahelyváltás, akkor érdemes erre a hétre időzíteni. Komoly lehetőség mutatkozik a fejlődésre, tanulásra vagy akár egy rövidebb továbbképzésre. Akár még egy komolyabb hivatás változtatás is lehetséges.A legfontosabb, hogy lelkileg erős maradj, ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen a nyugalmadból, ez a sikered záloga most.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az ősz mindig tartogat számodra lehetőséget arra, hogy feltöltődj energiával és megújulj. Még a Szűz jegyében haladó Nap szemben jár a jegyeddel, arra ösztönöz, hogy vedd a kezedbe a sorsod alakulását. Kezdj bele olyan dolgokba, amelyekről eddig csak álmodoztál. Nyugodtan hagyatkozz képzelőerődre, megérző képességedre - ha ezekre hallgatsz, nem kell félned, hogy letérsz a számodra kijelölt útról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak