Heti horoszkóp: A Halakra költözés várhat - 2021.11.29. - 2021.12.05.

A Rák átszervezésre számíthat a munkahelyén. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkát illetően válaszút elé kerülhetsz - el kell döntened, hogyan tovább. Szeretnél minél gyorsabban túl lenni ezen a nehéz időszakon, de úgy néz ki, ehhez nem vagy minden információ birtokában. Az eddigi lendületedet most a visszafogottság váltja fel, de ezt ne bánd, mert a későbbiekben az előnyödre válik - így megbizonyosodhatsz arról, hogy helyesek-e a terveid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen viseled a változásokat, te vagy az, aki a végsőkig ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. Engedd el a görcsös ragaszkodást, szombaton a Nyilas jegyében létrejövő Napfogyatkozás segít téged abban, hogy tovább lépess és új dolgok felé nyithass. Hidd el, vannak dolgok, amelyeket jobb mihamarabb elengedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett az az időszak amikor sziporkázhatsz, ötleteid és újító terveid rendre kedvező fogadtatásra találnak. A párkapcsolatodban akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet, de mindenképpen valamiféle elköteleződésnek vagy célkitűzésnek jött el az ideje. Fantasztikus szexuális vonzerővel rendelkezel, ez nem marad észrevétlen a környezetedben - ha megteheted, használd ki ezt a kedvező időszakot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Felfordulással, izgalmakkal indulhat a heted. Akár komoly átszervezésre is számíthatsz a munkahelyeden. Nyugalom kedvelő természetedet ez elég rendesen megviselheti. Szerencsére a Vízöntő jegyében haladó Jupitertől kedvező fényszöget kap a jegyed. Ennek köszönhetően sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhetsz, mint azt eredetileg gondoltad volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Nyilas jegyében létrejövő Napfogyatkozás olyan lehetőségeket hozhat számodra, amikor megcsillogtathatod tudásodat és megmutathatod rátermettségedet. Úgy érezheted, hogy mindenki téged figyel, ám téged ez nem hoz zavarba, sőt, megadja azt a lendületet, amelytől igazán szárnyalhatsz. Legyél óvatos, mérlegelj minden döntésed előtt, mert csak így tudod a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A hét elején kissé szárnyaszegettnek érezheted magad és talán túlságosan is befolyásolhat mások véleménye. Minden erőddel azon vagy, hogy harmóniát és békét teremts magad körül - miközben nem veszed észre, hogy ez azzal járhat, hogy nem vállalod fel a konfliktusokat. Idővel ezek az elfojtott érzések dühkitörésekben és betegségben nyilvánulhatnak meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A hét elején döntéshelyzetbe kerülhetsz, amely igazából arról szól, hogy hajlandó vagy-e változtatni a szebb élet reményében vagy fontosabb neked a megszokott biztonságod. Igyekezz kevésbé ragaszkodni a saját igazadhoz, keresd meg a kompromisszumos megoldásokat. A hét második felében újra felszínre törhetnek a régi sérelmeid - ezeket engedd el, inkább arra koncentrálj, hogy mi az, ami előre vihet téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A hét tele lesz akadályokkal, kihívásokkal, de lehetőségekkel is. Vegyél egy nagy levegőt és vesd bele magad az eseményekbe. A problémáid megoldásához rengeteg segítséget kapsz párodtól, családodtól, barátaidtól. Itt az idő, hogy szembe szállj azokkal a nehézségekkel, amelyek gátolnak a fejlődésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most nagyon fontos, hogy a lényegre koncentrálj és diplomatikusan jelöld ki a határokat, különben mások megjegyzései könnyen kihozhatnak a béketűrésedből. A héten elkezdhet körvonalazódni valami, amiről eddig azt hitted, hogy csak a mesében létezik. Az eddigi befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra oda kell figyelned - ne hagyd magad eltántorítani az elképzeléseidtől és szentelj figyelmet a részleteknek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a kényelmes, megfontolt tevékenységekre való hajlamod erősödik, ezért egyre kevésbé akarsz a nagyvilágban pörögni. Filozofikusan szemléled a környezetedet és az igazságérzeted elkezd azon háborogni, ahogy a világban zajlanak az események. Ez az elengedés időszaka, ezért érdemes végiggondolnod, milyen történések nehezítik meg a jelenedet - ezután érdemes a tettek mezejére lépned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozós hangulatban, mint máskor. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire érzed magad fontosnak és ezért most sokat is teszel. Párkapcsolatodban fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek az életedre nagy hatással lehetnek - ne siess el semmit, ez nem a kapkodás időszaka.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Költözés várható vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe kerülhetsz. Túlságosan lefoglalhatnak a gondolataid, a részletkérdések lekötik minden figyelmedet, ezért nagyon hamar észreveszed azt, ami hiányzik vagy nem passzol a jövőbeli terveidhez. A sikereid hatására megnő az önbizalmad, magabiztosságod hatására sokkal jobban érvényesíted az akaratodat - környezetedben nem kevés zavart okozva ezzel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak