Heti horoszkóp: A Bak anyagilag gyümölcsöző időszak elé néz - 2021.10.25. - 2021.10.31.

Az Ikrek ne várja el másoktól, hogy kitalálják a gondolatait. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb amit a munkahelyi boldogulásodért tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, hogy melyek azok a hosszú távú terveid, amelyek még motiválnak téged. Ha sikerül végig gondolnod a kitűzött céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz. Szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról, a közös élmények sokat jelenthetnek mindkettőtöknek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A munkád egész héten lefoglal, de tisztában vagy vele, hogy ez jelentős időszak az életedben és jól is teszed, hogy extra energiát fordítasz a boldogulásodba. Talán ezért ezt nem nyűgnek és tehernek éled meg, hanem egy komoly előrelépési lehetőségnek. Ha jól veszed az akadályokat, akkor nagyot léphetsz előre. A héten akár még új ajánlatok is megtalálhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat. A kommunikációd minősége most jelentősen befolyásolhatja a munkádat, de akár a magánéletedet is. Ha sikerül megtalálnod a közös hangot a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben tudtok a továbbiakban együtt dolgozni. A családi életedben már hallgatagabb vagy, hiszen annyira kifárasztanak ezek a felesleges körök, hogy semmi kedved még otthon is társalogni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját válaszd, most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az első lépéseket ehhez már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezed az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus kezd kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Most még kitartásod és erőd is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért. Azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben milyen módon bánsz és kommunikálsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit, próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Eljött az idő, hogy nyíltan felvállald a véleményedet és belefogj a terveid megvalósításába. Amennyiben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre irányítani, mert rendkívül előnyös tranzakciókat köthetsz, amelyek hosszú távra megalapozhatják az egzisztenciádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amelyekhez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem volt elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz és inkább kivárod a neked való lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A tökéletességre törekszel, ezzel nem csak a saját életedetet keseríted meg, hanem a környezetedét is. Erős hajlamod van a féltékenységre, az érzelmi kapcsolataidat is tökéletesnek, minden kivetnivaló nélkül akarod megélni. Aki kapcsolatba kerül veled, annak feltétlenül számolnia kell ezekkel az elvárásaiddal. Ha boldog párkapcsolatban szeretnél élni, át kell értékelned a párod felé támasztott igényeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amelyeket a partnered felállított, úgy érzed, ez fojtogat téged és elveszted a motivációdat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyeid akkor alakulnak jól, ha mindenáron következetes maradsz és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. Szeretteid, családod véleményét és tanácsait érdemes lenne megfogadnod még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. Lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre. Még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, érdemes lenne kihasználni a lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználnod a kapcsolataidat. Ne legyél szégyenlős, keresd fel befolyásos ismerőseidet és kérd a támogatásukat. Ha kellőképpen nyitott vagy, akkor egy váratlan pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Legyél bátor, most nincs mire várni - a halogatással sokat árthatsz magadnak, élj ezzel a szerencsés lehetőséggel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végig gondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon melyek a legfontosabb céljaid. Lényeges kérdés az is, hogy valóban azt csinálod-e, amit szeretsz. Magánéletedben nagyobb szenvedélyre vágysz, ezt mindenképpen juttasd a párod tudomására és ne azt várd el, hogy kitalálja a gondolataidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak