Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.03.11. - 2024.03.17.: Az Ikrek leszámol egy régi problémájával és új fejezet veszi kezdetét az életében

Egy váratlan történésnek hála rendkívül szerencsésen alakul a Bak sorsa. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A hét első felében úgy érzed, hogy mindennel elbírsz, és legyőzhetetlen vagy. A hited hajt előre. A hét második felében aztán kicsit befelé fordulhatsz. Úgy érzed, korlátoznak a körülötted zajló események, emberek, szinte minden törekvésed kudarcba fullad. Mielőtt elkezdenéd a külvilágot hibáztatni mindezért, figyeld meg magadat, hátha rájössz honnan ered ennek a gyökere.


IV.21. - V.20.

Bika

A munkádban egyfajta visszafogottságot érezhetsz. Korántsem úgy mennek a dolgok, ahogy eddig. Ez az időszak a visszatekintésnek kedvez, amikor átértékelheted az elmúlt időszakban történteket és levonhatod a tanulságokat. Mindeközben próbáld meg élvezni az életet a körülmények ellenére, és ne felejts el hálát adni, mindazért amid van.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten egy régi problémát sikerül megoldanod, ez azonban minden energiádat felemészti, de legalább új fejezetet nyit előtted.. Amennyiben úgy érzed, képtelen vagy több kihívással szembenézni, akkor ne erőltesd a dolgokat. Adj magadnak egy kis pihenőt, éppen eleget dolgoztál eddig, senki nem fogja felróni neked, ha pihenéssel zárod ezt a hetet.

VI.22. - VII.22

Rák

Ne vigyél semmit se túlzásba, mert nem fogod tudni teljesíteni, ha túl sokat vállalsz vagy ígérsz. A Halak jegyében járó Nap és a Merkúr a végletekig fokozhatja a lelkesedésedet és túlzásokra hajlamosíthat. Tele vagy energiával, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. A hét végén azonban a Szaturnusz lehozhat a földre, ekkor már képes leszel racionálisan szemlélni a céljaidat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdekesen alakul számodra ez a hét, az előző hetekben elindult lelki folyamatok tovább erősödnek. Átértékeled az életedet és könnyen rádöbbenhetsz, hogy a szabadságvágyad mellett mennyire fontosak számodra az érzelmek és a mély, lelki kötődések. Viszont a munkahelyeden uralkodó légkörrel egyre elégedetlenebb vagy, de még nem jött el a váltás ideje.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Óriási szabadságvágy munkál benned. Nehezen viseled, ha a munkahelyeden dirigálnak, utasítgatnak. Különösen akkor bosszant, ha ráadásul értelmetlennek is találod a szabályokat. Rájöhetsz arra, hogy sokkal jobban meg tudnád szervezni a munkát, ha nagyobb szabadságot biztosítanának számodra. A magánéletedben koncentráljatok az örömökre, ilyen lehet egy finom vacsora vagy egy kellemes séta.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten többször is előfordulhat, hogy elgondolkozhatsz azon, hogy vajon megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet, hogy a pénzzel vagy elégedetlen, de az is előfordulhat, hogy úgy érzed, nem fejlődsz már tovább szakmailag. A nagy döntéseket és a változtatásokat nem kell elkapkodnod, hiszen a döntéshez több információra lesz szükséged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Több pénzt szeretnél keresni, de még nem tudod, hogy miből fogod összehozni azt az összeget, amely a megelégedésedre szolgálna. Mivel tanácstalan vagy érdemes egy kicsit körülnézned, keress olyan lehetőségeket, amelyek akár arra is jók, hogy az állandó munkád mellett egy kisebb kiegészítő jövedelemre tehess szert.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőbe mutató tervekben gondolkozhatsz. Ha sikerül a megfelelő információkat beszerezned és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz és könnyebb lesz kijelölni a céljaidhoz vezető lépéseket.


XII.22. - I.20.

Bak

A hangulatod a hét elején igencsak hullámzóan alakul. Úgy érezheted, hogy szinte semmi sem sikerül, vagy csak komoly nehézségek árán. A jegyedből kis időre kilépő Plútó megnehezíti a dolgodat, ezzel akar új utakra terelni téged, hisz a régi dolgok már nem jelentenek számodra sem örömöt, sem pedig fejlődést. A hét közepétől egy váratlan történés hatására csak meg kell álmodnod a sikert, a többi már magától alakul.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A jegyedből kilépő Szaturnusz még mindig kemény leckéket osztogat számodra, ennek köszönhetően folyamatosan tettekre és döntésekre kényszerít. Most nincs idő pihenni, halogatni, az áldozat, amit meghozol önmagadért, a boldogulásodért az meg fog térülni. Szinte egész héten le leszel terhelve, de mindennek meglesz a maga haszna, és sok érdekes tapasztalatot szerezhetsz.


II.21. - III.20.

Halak

Apró félreértések nehezíthetik a hetedet. Bármi is történjen, te csak tarts ki a terveid mellett, hiszen az elmúlt időszakban a legtöbb vitád abból eredt, hogy mások megpróbáltak eltéríteni azoktól a céljaidtól, amelyek számodra mindennél fontosabbak. A hét végétől már sokat javul a helyzet, onnantól kezdve már nem kell hadakoznod, vitatkoznod senkivel.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...