Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.02.26. - 2024.01.03.: A Nyilassal olyan történhet, amiről eddig azt hitte, csak a mesékben fordulhat elő

Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A munkát illetően válaszút elé kerülhetsz, el kell döntened, hogyan tovább. Szeretnél minél gyorsabban túl lenni ezen a nehéz időszakon, de úgy néz ki, hogy nem vagy minden információ birtokában. Ezért muszáj lesz a megérzéseidre hagyatkoznod. Az eddigi lendületedet most a visszafogottság váltja fel, de ezt ne bánd, mert a későbbiekben az előnyödre válik, mivel így megbizonyosodhatsz arról, hogy helyesek-e a terveid.


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen viseled a változásokat, te vagy az, aki a végsőkig ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz is, amelyek megszokottá váltak számodra. Engedd el a görcsös ragaszkodásokat, a Halak jegyében összetalálkozó Nap és a Merkúr segít téged abban, hogy továbbléphess és új horizontok felé nyithass. Hidd el, vannak dolgok, amelyeket jobb mihamarabb elengedni.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett az az időszak amikor sziporkázhatsz. Az ötleteid és újító terveid rendre kedvező fogadtatásra találnak. A párkapcsolatodban akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet, de mindenképpen valamiféle elköteleződésnek vagy célkitűzésnek jött el az ideje. Fantasztikus szexuális vonzerővel rendelkezel, és ez nem marad észrevétlen a környezetedben, ha megteheted használd ki ezt a kedvező időszakot.

VI.22. - VII.22

Rák

Felfordulással, izgalmakkal indulhat a heted. Akár komoly átszervezésre is számíthatsz a munkahelyeden. Nyugalomkedvelő természetedet ez elég rendesen megviselheti. Szerencsére a Halak jegyében haladó Naptól és Merkúrtól kedvező fényszöget kap a jegyed. Ennek köszönhetően sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhetsz, mint azt eredetileg gondoltad volna.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Halak jegyében kéz a kézben haladó Nap és Merkúr olyan lehetőségeket hozhat számodra, amikor megcsillogtathatod a tudásodat és megmutathatod rátermettségedet. Úgy érezheted, hogy mindenki téged figyel, ám ez nem hoz zavarba, sőt megadja azt a lendületet, amelytől szárnyalhatsz a siker felé. Légy azért óvatos, mérlegelj minden döntésed előtt, mert csak így tudod a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején kissé célodat vesztettnek, szárnyaszegettnek érezheted magad, és talán túlságosan is befolyásolhat mások véleménye. Minden erőddel azon igyekezhetsz, hogy harmóniát és békét teremts magad körül. Miközben nem veszed észre, hogy ez azzal járhat, hogy nem vállalod fel a konfliktusokat. Idővel ezek az elfojtott érzések dühkitörésekben és betegségben nyilvánulhatnak meg.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét elején döntéshelyzetbe kerülhetsz, amely igazából arról szól, hogy hajlandó vagy-e változtatni a szebb élet reményében vagy fontosabb neked a megszokott biztonságod. Igyekezz kevésbé ragaszkodni a saját igazadhoz, és igyekezz kompromisszumot kötni. A hét második felében újra felszínre törhetnek a régi sérelmeid. Engedd el ezeket, és inkább arra koncentrálj, hogy mi az, ami előre vihet téged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét tele lesz akadályokkal, kihívásokkal, de lehetőségekkel is. Vegyél egy nagy levegőt és vesd bele magad az eseményekbe. A problémáid megoldásához rengeteg segítséget kapsz a párodtól, a családodtól, a barátaidtól. Itt az idő, hogy szembeszállj azokkal a nehézségekkel, amelyek gátolnak a fejlődésben.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most nagyon fontos, hogy a lényegre koncentrálj és diplomatikusan jelöld ki a határokat, különben mások megjegyzései könnyen kihozhatnak a béketűrésedből. A héten elkezdhet körvonalazódni valami, amiről eddig azt hitted, hogy csak a mesében létezik. Az eddigi befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra is oda kell figyelned. Az egyik, hogy ne hagyd magad eltántorítani az elképzeléseidtől, a másik, hogy szentelj figyelmet a részleteknek.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a kényelmes, megfontolt tevékenységekre való hajlamod erősödik, ezért egyre kevésbé akarsz a nagyvilágban pörögni. Filozofikusan szemléled a környezetedet és az igazságérzeted elkezd azon háborogni, ahogy a világban zajlanak az események. Ez az elengedés időszaka, ezért érdemes végiggondolnod, milyen történések nehezítik meg a jelenedet, majd ezután érdemes a tettek mezejére lépned.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozós hangulatban, mint máskor. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire érzed magad fontosnak és ezért most sokat is teszel. A párkapcsolatodban fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek nagy hatással lehetnek az életedre, de ne siess el semmit, ez nem a kapkodás ideje.


II.21. - III.20.

Halak

Költözés várható vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe kerülhetsz. Túlságosan lefoglalhatnak a gondolataid, a részletkérdések lekötik minden figyelmedet, ezért nagyon hamar észreveszed azt, ami hiányzik vagy nem passzol a jövőbeli terveidhez. A sikereid hatására megnő az önbizalmad, és a magabiztosságodnak köszönhetően sokkal jobban érvényesíted az akaratodat, nem kevés zavarodottságot okozva ezzel környezetedben.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...