Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.26.: A Mérleg szerencsés fordulatra számíthat egy reménytelennek hitt ügyben

A Szűz ma nem akárkinek a pártfogását élvezheti. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Általában nincsenek kommunikációs problémáid, vagy ha mégis adódnak ilyenek, azokat gyorsan és könnyedén megoldod. Mivel most jól mennek a dolgaid, egy kicsit több időt szentelhetsz a szerelmi ügyeidre. Itt az ideje a romantikának, ezért bátran vesd bele magad az életbe.


IV.21. - V.20.

Bika

A tehetségedet és kreativitásodat nagyra értékelik, ezért most sok mindent elérhetsz. Megérző képességedet és a személyes varázsodat is bátran bevetheted a másik nem képviselőinél. A kapkodásra viszont ügyelj, mert azzal csak árthatsz magadnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Minden józan megfontolás ellenére gyakran keversz érzelmi szempontokat az üzleti tárgyalásaidba. Ez nem jelent feltétlenül közvetlen veszélyt, de valamilyen módon megnehezítheti a dolgaid kibontakozását. Légy sokkal körültekintőbb!


VI.22. - VII.22

Rák

Elégedetlen vagy a dolgaid alakulásával, azt szeretnéd, ha az üzleti életben és a magánéletedben is egyértelmű rokonszenvvel fogadnák minden lépésedet. Még akkor is, ha ez történetesen kedvezőtlen számukra. Mondj le erről a kívánságodról és minden sokkal gyorsabban fog menni!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem ér annyit az egész ügy, mégis sikerült egy álmatlan éjszakát szerezned magadnak. Ha partnered már úgyis kifelé kacsingat ebből a kapcsolatból jobb, ha elbúcsúztok egymástól. Ne félj a szakítástól, mert egy sokkal jobb jön helyette nemsokára.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Anyagi ellentétek mérgezhetik meg partnerkapcsolatodat, barátságaidat és éppen ez hiúsíthatja meg az elképzeléseidet. Könnyen előfordulhat, hogy váratlanul ma egy olyan személy pártfogását élvezheted, akinek a jóindulatában kételkedtél.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szerencsés fordulat várható egy reménytelennek hitt szakmai ügyedben, és ezzel nagy lendületet vehet az anyagi helyzeted is. A szerencse melléd szegődik, a csillagok állása most különösen kedvező új kapcsolatok, utazások és tanulmányok megkezdésére.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egyre lazábban fogod fel azokat a kötöttségeidet, amelyeket korábban rettenetesen komolyan vettél. Végre rájöttél arra, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, és vannak feladatok, amelyeket egészen nyugodtan ráhagyhatsz a munkatársaidra, családtagjaidra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Köss békét családtagjaiddal, és ne szállj vitába minden jelentéktelen ügy miatt, most úgysem sikerül a saját elképzeléseid szerint alakítanod a dolgokat. Az is jó megoldás lenne, ha legalább csak egy kis időre kivonulnál a családi küzdőtérről.


XII.22. - I.20.

Bak

Most sokat segíthetnek azok a barátaid, akik merészebbek, mint te. Ezúttal is hajlamos vagy arra, hogy túlzottan körülbástyázod magad, ezért kifejezetten hasznos lehet, ha vannak olyan barátaid, akik szelíden, szép szóval segítenek lebontani a magad köré emelt falakat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem érted a körülötted zajló eseményeket. Talán olyan kérdés kerül elő, ami számodra teljesen ismeretlen. Az is megtörténhet, hogy olyan emberrel kerülsz vitás helyzetbe, aki annyira távol áll tőled, hogy azt sem érted, miről beszél. Légy passzív befogadó, így talán kijöhetsz ebből a kényelmetlen helyzetből.


II.21. - III.20.

Halak

A munkáddal már régóta elégedetlen vagy, pedig már előre látható, hogy nem fogsz rosszabb helyzetbe kerülni. Ezekben a napokban kifejezetten előnyös, ha visszavonulsz, hallgatsz és nem te irányítod az eseményeket.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.