Lifestyle

Újabb európai országban bukkant fel a világ leghalálosabb drogja: ötezerszer erősebb a heroinnál

Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.

Drog

"Már Németországban is felfedezték a karfentanil nevű "elefántdrogot" - a szer 5000-szer erősebb, mint heroin és 10 000-szer erősebb, mint a morfium" - írja cikkében a TWN.hu, majd hozzáteszik: a szert nagyvadak, orrszarvúk vagy elefántok altatására használják elsősorban. A most megjelent hírek szerint tavaly decemberben a németországi Münchenben ellenőriztek két férfit, náluk találtak a szerből. Az is kiderült, milyen hatásai vannak az elefántdrognak az emberi szervezetre, és mely európai országokban bukkant már fel a tiltott szer.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.