Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.10.02. - 2023.10.08.: A Bakra kellemes és kellemetlen meglepetések egyaránt várnak a héten

A Mérleg egyenes úton halad a siker felé. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Nehezen tűröd az igazságtalanságot, ezért a héten kézbe veheted a dolgok irányítását. Jogi vita esetén a hallgatásod reménytelen helyzetbe sodorhat, ezért amikor azt érzed, hogy mondanivalód van, ne fogd vissza magad. Szerelmi téren is változtatnod kell, de ez a terület legalább kellemes élményeket tartogat számodra, és talán végleg kimozdít egy megrekedt helyzetből.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten nem vagy elég gyakorlatias. Ebben az időszakban kissé késve reagálsz a kihívásokra. Legszívesebben nem is foglalkoznál üzleti és munkahelyi feladatokkal. Akkor lennél a legboldogabb, ha valaki levenné rólad most ezeket a terheket és megkímélne a kényelmetlen feladatoktól. Ne erőltesd, ami nem megy. Vegyél ki szabadságot, és add át magad a pihenésnek!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ezen a héten képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül végezd el a feladataidat. Elképzelhető, hogy kapkodásba kezdesz a hét közepén, és akkor már magad sem tudod követni a dolgaidat. Készíts magadnak ütemtervet. Ez nagy segítségedre lehet, hogy rendet tudj tartani a teendőid között.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem mutatnak rossz hatásokat a bolygóátvonulások, ennek ellenére valahogy semmi sem úgy alakul, ahogy kellene. Egy könnyűnek tűnő munka kifoghat rajtad, míg egy nehéznek érzett kihívással játszva megküzdesz. Ez a furcsa ellentmondó helyzet a kapcsolataidban is megmutatkozik. A mindennapi tevékenységeidbe próbálj meg minél több jókedvet belevinni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy a sarkadra állj, és a saját elképzeléseid szerint éld az életed. Ne engedd magadra erőltetni mások akaratát, elvárásait, miközben te pontosan tudod, hogy mit és hogyan szeretnél. Attól se riadj vissza, ha ezt nyíltan kell közölnöd. Soha ne add fel az álmaidat, mert csak így tudsz olyan életet teremteni magadnak, amelyet megálmodtál.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten bátorságot kényszerítesz magadra egy olyan ügyben, amelyhez eddig nem igazán volt merszed. Mivel most képes vagy megmaradni a valóság talaján, ezért ezúttal szinte biztos a siker. Az anyagiak tekintetében azonban legyél a szokottnál is óvatosabb. Ez az egyetlen életterület, ahol ebben az időszakban nem szabad kockázatot vállalnod. Jobban teszed, ha nem költesz többet, mint amennyit feltétlenül szükséges.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A napokban rendkívül gördülékenyen haladhatsz a munkáddal. Talán ez annak is köszönhető, hogy rengeteg segítséget kapsz a mindennapjaidban. Nemcsak a munkatársaiddal alkottok remek csapatot, de főnöködnek is feltűnik a szorgalmad és a lendületességed. A közeljövőben talán még előléptetésre is számíthatsz. A magánéletedben már nem alakulnak ennyire jól a dolgok: talán a párod mellőzöttnek érzi magát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten semmi kedved mások ügyes-bajos dolgával foglalkozni. Ráadásul a munkahelyeden az egyik kollégád túlságosan parancsolgatóan viselkedik veled mostanában. Nehezen viseled, ha bárki kizökkent a lelki nyugalmadból, és az igazságérzeted is lázadozik, hogy olyan feladatot kelljen elvégezned, ami nem a te dolgod. Semmiképpen ne tartsd magadban, igenis szükség van néha arra, hogy felvállald az őszinte véleményedet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Semmi okod a pesszimizmusra, ha voltak is gondjaid az elmúlt időszakban, azok már lassan szertefoszlani látszanak. Ha mindezek ellenére úgy érzed, hogy lelkileg nem vagy kellőképpen felkészülve egy újabb kihívásra. Akkor jusson eszedbe, hogy az életed folyamán sokszor volt arra példa, hogy képes voltál bebizonyítani, micsoda kitartással és kreativitással rendelkezel. Jót tenne neked, ha kissé átformálnád a gondolataidat.


XII.22. - I.20.

Bak

Változékonyan alakul ez a hét, szinte mindennap tartogat számodra valami meglepetést. Ezek egyaránt lehetnek kissé kellemetlenek, de nagyon örömteliek is. Így nem csoda, hogy a hétvégére teljesen felborul a lelki nyugalmad és nem vágysz másra, mint pihenésre. Arra viszont figyelj, hogy a kihívások tovább fokozzák az amúgy is meglévő bizonytalanságodat és bizalmatlanságodat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem bírod elviselni, ha korlátozni akarnak mások, még akkor sem, ha a józan, racionális megfontolások is erre intenének. A munkahelyeden is feszültséget vált ki belőled, hogy csak nagy nehézségek árán tudod bebizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Az igazságtalanságok miatt olyan erős nyugtalanság és idegesség vehet rajtad erőt, ami akár megbetegedéshez is vezethet. Hidd el, nem ér annyit az egész, hogy az egészségedet veszélybe sodord.


II.21. - III.20.

Halak

Elképzelhető, hogy túl soknak tartod azt a munkamennyiséget, ami a nyakadba szakadt. Minden erődre szükséged lehet, hogy tartsd a feszített tempót és határidőket. Bár tudod, hogy ennek meglesz az eredménye, és az is motivál, hogy a többiek számítanak rád. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy a párkapcsolatodat elmélyítsd, de ehhez nagyon őszintének kell lennetek egymáshoz.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...