Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.04.17. - 2023.04.23.: A Rák számára rengeteg váratlan helyzetet hozhat ez a hét.

A Vízöntő munkahelyet válthat a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Intenzív időszakra számíthatsz, sok olyan helyzettel, ami kibillenhet a lelki nyugalmadból. Ez a hét olyan korábbi döntéseiddel szembesíthet, amelyekkel nem mersz szembenézni egy ideje. Talán kényelemből, vagy mert nem merted felvállalni az érzelmeidet, véleményedet. Az elfojtott energia hatalmas erővel törhet a felszínre, minden érzés, gondolat, amit már nem bírsz tovább magadba fojtani.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten új feladatok jönnek, amelyek új lehetőségeket is hozhatnak magukkal. Ezek megoldásához időre, türelemre és kitartásra lesz szükséged. A most zajló energiák nagy segítségedre vannak abban, hogy megértsd az életedben zajló történések összefüggéseit. A hét közepe hozhat tanulási lehetőséget, de akár a jövődet érintő komolyabb változást is.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszak megtanított arra, amennyiben meg szeretnéd őrizni az életedben a biztonságot, akkor lépést kell tartanod a világgal. Meg kell tanulnod megbarátkozni az új élethelyzetekkel. Most akár komoly változásokra is számíthatsz. Ezek a változások letesztelik az erőd, kitartásod és az önmagadba vetett hitedet is. Kevés ilyen lehetőség adatik meg az ember életében, ezért használd ki okosan ezt az időszakot.

VI.22. - VII.22

Rák

Elfogadni azt és megbékélni azzal, amin nem tudsz változtatni, talán ez a legnagyobb kihívás, amellyel most szembe kell nézned. Rengeteg váratlan helyzetet hozhat ez a hét, ezeket fogadd kellő nyitottsággal és alázattal még akkor is, ha ezek csalódással vagy kényelmetlenséggel járnak. Főleg a munkádat, hivatásodat érintő változásokra kell lelkileg felkészülnöd.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a Rák jegyében haladó Marstól olyan erőt kaphatsz, amely segít megvívni a csatáidat. Olyan lendülettel lát el, amely rávezet egy olyan útra, amely a továbblépéshez elengedhetetlen. Eljött az idő, hogy továbblépj, vállald a kihívásokat, küzdj, harcolj minden erőddel. Találd meg a saját utadat, tegyél rendet a kapcsolataidban, az életed kritikus területein.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Most jött el az ideje annak, hogy a terveidet, elképzeléseidet a gyakorlatba is átültesd. A hét első fele az aktívabb, ekkor tudsz nagyobb erőbedobással dolgozni, új dolgokat elindítani. Ehhez persze nem árt tudatosítanod, hogy mit is akarsz valójában, és az mellett határozottan ki kell tartanod. Ebben nagy segítségedre lehetnek a régi baráti kapcsolataid, de a családodra, párodra is mindenben számíthatsz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Bika jegyében haladó Merkúr és a Rák jegyében állomásozó Mars támogat minden új dolog elindításában. Érdemes elővenned a régóta halogatott terveidet, amelyekkel egy ideje nem jutsz egyről a kettőre. A Mars olyan bátorsággal ruház fel, amelynek köszönhetően nem ismersz lehetetlent. Nagyszerű lehetőségek állnak előtted új dolgok, tervek elindításában, végrehajtásában.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elmúlt időszak kiszámíthatatlanságai megviseltek, ideje kicsit megállnod, rendet tenned a fejedben, gondolataidban, beleértve a kapcsolataidat is. Gondold végig hideg fejjel, melyek azok a dolgok, lehetőségek és személyek, amikkel együtt szeretnél haladni a jövőben? Sokkal hatékonyabbá válhatsz ha megszabadulsz azoktól a dolgoktól és személyektől, akik már csak hátráltatnak a céljaid felé vezető úton.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az elmúlt időszak próbára tette az erődet, kitartásodat, tűrőképességedet, és a magadba vetett hitedet is. Ezek a próbatételek sok változást is hoztak magukkal, de ha őszinte vagy magaddal, akkor el kell ismerned, hogy ezek a változások és megpróbáltatások elkerülhetetlenek voltak. Ezek kellettek ahhoz, hogy kimozdítsanak egy olyan élethelyzetből, amelybe beleragadtál.


XII.22. - I.20.

Bak

Elérkezett az idő, amikor nem dughatod tovább homokba a fejed. Kénytelen leszel foglalkozni olyan kérdésekkel, amelyekkel eddig nem tudtál vagy nem mertél. A Vízöntő jegyébe lépő erős Plútó felelősségvállalásra, megbízhatóságra tanít. Kihívásokon, feladatokon keresztül kell megtanulnod, hogy nem az a megoldás, hogy probléma esetén kilépsz a helyzetből, hanem kitartóan megpróbálod megoldani.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Amennyiben aktuális számodra a munkahelyváltás, akkor érdemes erre a hétre időzíteni. Komoly lehetőség mutatkozik a fejlődésre, tanulásra vagy akár egy rövidebb továbbképzésre. Akár még egy komolyabb hivatás változtatás is lehetséges. A legfontosabb, hogy lelkileg erős maradj, ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen a nyugalmadból, ez a sikered záloga most.


II.21. - III.20.

Halak

A tavasz mindig tartogat számodra lehetőséget arra, hogy feltöltődj energiával és megújulj. A Kos jegyében haladó Nap arra ösztönöz, hogy vedd a kezedbe a sorsod alakulását. Kezdj bele olyan dolgokba, amelyekről eddig csak álmodoztál. Nyugodtan hagyatkozz képzelőerődre, megérző képességeidre, ha ezekre hallgatsz, nem kell félned, hogy letérsz a számodra kijelölt útról.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.