Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.04.17.: A Vízöntő ma úgy érezheti, csoda történt vele.

A Bika legtitkosabb vágyai válhatnak valóra. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma legyél óvatos a pénzügyekkel és a táplálkozással, mert ma az égiek túlzásra hajlamosíthatnak mindkettőben. Ma szebbnek láthatod a világot, túlbecsülheted saját lehetőségedet, emiatt nem érzed a rád leselkedő veszélyeket. Legyél mértéktartó és óvatos, akkor nem érhet semmi baj!


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap a szerelemről fog szólni, a legtitkosabb vágyaidat is valóra válthatod, ezért legyél bátor és kezdeményezz bátran! Az égiek ma sok sikert és anyagi felemelkedést is ígérnek a szerelmi sikerek mellett. Viszont nem adják ingyen, neked is tenned kell érte.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb feszültség támadhat párkapcsolatodban. Amennyiben megbántottad kedvesedet, ne vesztegesd az időt, mihamarább engeszteld ki. Ma indulatosabb lehetsz a kelleténél, ezért alaposan fontold meg minden tettedet, és ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket!


VI.22. - VII.22

Rák

Érzelmi hullámzásod ma idegesítően hathat a környezetedre. Próbáld meg nem érzelmi zsarolással elérni azt, amit szeretnél. Nem azért, mert nem szeretnek vagy nem akarnának a kedvedben járni, de egyszerűen nem lehet minden pillanatban alkalmazkodni a hangulatodhoz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma rájöhetsz, hogy túlbonyolítottál egy számodra fontos dolgot, de egyszerűen képtelen vagy beismerni. A szíved mélyén tisztában vagy vele, hogy egyszerűbben is meg lehetne oldani ezt a dolgot. A hiúságod és makacsságod megakadályoz abban, hogy segítséget kérj.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mindenáron bizonyítani szeretnél önmagad és a szeretteid előtt. Emiatt túlbecsülheted a saját a lehetőségeidet, ezáltal jócskán túlvállalhatod magad. Mielőbb oszd meg a munkát, mert nagy az esélye annak, hogy kimerülés miatt ágynak dönthet egy betegség, ami akár hetekre kivonhat a forgalomból.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap egy új kezdetet hoz a kapcsolatodban. Jó időszak adódik arra, hogy elmerülj a romantikában vagy különböző rendezvényeken vegyél részt, ahol új emberekkel köthetsz ismeretséget. Használd ki ezt a pozitív energiát, mivel ma könnyen a társaság középpontja lehetsz.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan szerelmi kaland van a láthatáson. Skorpióként szenvedélyes és romantikus személyiség vagy, ezért nem is meglepő, hogy gyorsan elveszíted a fejed. Ne állj ellen a kísértésnek, ebből a találkozásból még bármi lehet!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kreativitásod, alkotói fantáziád ma szinte szárnyal, ha ezzel jól gazdálkodsz, akkor a hasznodra tudod fordítani. Élj a lehetőséggel, de arra ügyelj, hogy az energiádat ne forgácsold szét, amibe belekezdesz, azt igyekezz is befejezni!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy harcos hírében állsz, köztudott, hogy megküzdesz minden célodért. Az illúziók kergetése rád egyáltalán nem jellemző. A mai nap még is álmodozó hangulatban talál, mintha nem is a földön járnál. Emiatt csalódás érhet, amit aztán nagyon nehezen vagy hajlandó tudomásul venni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha elég bátor vagy, akkor nemsokára sütkérezhetsz a boldogságban. Ehhez viszont nem kevés merészségre és kitartásra van szükséged. Akkor sem szabad feladnod a terveidet, amikor semmi esély sincs a megvalósításukra, mert éppen akkor érkezik meg a csoda az életedbe.


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben ingatlannal kapcsolatos dolgokon, felújításon, átalakításon gondolkodsz, akkor bátran vágj bele. Akár még a hitel felvételében is támogatnak a csillagok, lehetőséged adódik rá, hogy a legkedvezőbb feltételeket találd meg.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.