Heti horoszkóp: Engedjen vágyainak az Ikrek, ne vitázzon családjával a Bak - 2019.10.07 - 10.13.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 07-től 13-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Tudatosan figyelj mondataidra, viselkedésedre! Hatalmas erők dúlnak benned, melyeket muszáj mederbe terelned, ha nem akarsz megoldhatatlan akadályokat teremteni. Még véletlenül se feszülj össze főnököddel, hacsak nem az a célod, hogy ott hagyj csapot – papot. Hangulatingadozásaidat a Telihold is fokozza, ne menj bele semmilyen játszmázásba, érzelmi zsarolásba, melyet párod vagy családod is gerjeszthet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hitedet ne veszítsd el a nehézségek miatt, melyek leginkább tanulmányaiddal, jogi ügyeiddel, utazásoddal vagy külfölddel kapcsolatosak! Indulj el befelé, ahol mindenre találsz megoldást! A Telihold erejét is kérheted, de nagyon jó megérzéseidre is hallgathatsz, ha már nincs benned félelem, aggódás. Türelmetlenségeddel ne teremts akadályokat - még az utcán is összeszólalkozhatsz valakivel, ahol pedig kedves mosolyod tudna segíteni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Minden vágyad, álmod megkapod, bár a feltétele, hogy előbb el tudd engedni azt. Nem is olyan könnyű feladat ez, pláne ha valamibe már beletetted szíved, s az emlékek sem biztos, hogy hagyják elengedni. Mindez barátaiddal való kapcsolatodra is igaz lehet, ahol az akaratotok lehet a probléma forrása. A benned levő bölcsességgel hagyd a dolgokat szabadon áramolni – boldogságod mutatja, hogy jól csinálod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Munkádban érkező sikerekért meg kell dolgoznod. Sokkal nehezebben, mint gondolnád, hisz önmagad legyőzése a feladat, akaratodat kell hozzá elengedned. Semmihez ne ragaszkodj, mindent hagyj áramolni, főleg főnököddel ne feszülj össze, akivel hatalmi harcba is keveredhetsz! Családodra vigyázz, ne telepedj rájuk, ne használd az érzelmi zsarolás, besértődés hatalmi energiáit, ami egyébként rövidtávon hatásos szokott lenni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne keveredj olyan vitákba munkatársaiddal, ahol nem a józanész, hanem az érzelmek játsszák a főszerepet, vehemenciájuk miatt meglehet, nem tudsz a dologból jól kijönni! Átveheted tőlük a mindenáron való győzni akarás érzését, mely akár játszmázásokig, érzelmi zsarolásokig is elfajulhatnak. Inkább szerelmedre, gyerekeidre figyelj, akik nyitják szíved, oldani tudják az itt levő keménységet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Engedd el bölcsességeddel aggódásaidat, félelmeidet, melyek főleg szerelmed vagy gyerekeid felé irányulnak! Higgy bennük, elég ügyesek, meg tudják oldani problémájukat, ne akard mindenáron megvédeni őket azoktól a feladatoktól, melyek által erősödni tudnak! Ha szüleid segítségre szorulnak, a felszabadult energiáidat nekik add! Ha sikerül időt szakitlanod rájuk, egy nagyon tartalmas beszélgetésben is részed lehet velük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Családod is, párod is kiüthetik a biztosítékot nálad – ha hagyod. Ne tapsolj össze velük, hisz egykezes taps nincs, inkább mélyedj el az egészséges élettel kapcsolatos kérdésekben, vagy mérd fel, munkaeszközeid közül mi szorul rá a cserére! Nagyon jó döntéseket hozhatsz most ezeken a területeken, a legjobbakat, legolcsóbban tudod megvenni. Nem csak tiszta rálátásod segít, de az angyalok is súgnak, ha elcsendesedsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden munkavédelmi szabályt tartsál be, az utakon is legyél figyelmes! A hatóság embereivel is meggyűlhet a bajod, melyeket jobb elkerülnöd azzal, hogy engedsz nagy akaratodból, hiúságodból, érzelmi hevességedből. A titkos dolgokat célszerű most mellőznöd, ne kutass olyan iratok után, melyek tartalmával szembenézned nem is biztos, hogy szabad! Lehet, hogy még nem vagy rájuk felkészülve – légy türelmes!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A világ talán össze is omolhat, téged nem tudnak kimozdítani abból a jókedvből, melyet a Telihold ereje is támogat, s mely mögött nagy valószínűséggel egy szerelem, egy baba érkezése, vagy csak egyszerűen otthonod, családod, gyerekeid állnak. Gondoskodó szereteted adod másoknak, szeretetteidnek, de közben te is fürdesz abban a csodás érzésben, melyet másoknak akarsz juttatni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne vitatkozz családoddal, szüleiddel, ne akard őket mindenáron meggyőzni igazadról! Ha ők esnek ebbe a hibába, védd meg határaidat, de ne tapsolj velük össze, ne hagyd, hogy hatalmi harc tegye tönkre azokat a napokat, melyek szépek is lehetnének! A Telihold ereje nagyon erősen hat rád, hozva az érzelmi hullámzásokat, ingadozásokat. Tedd barátoddá, csendesedj el, figyelj befelé – így segítőddé válik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Telihold ereje leginkább beszédedre hat, s mindent felerősít. Figyelj, ne legyél bántó, ne akarj uralkodni másokon! Határaidat úgy védd meg, hogy közben nem okozol senkinek sem sérülést! Az utakon ne rohanj, ne kapkodj, tartsd be a szabályokat, a hatóság emberei meglehet rád vadásznak, s nem úszod meg büntetés nélkül! Találkozz sokat barátaiddal, akik már létükkel is minden problémád orvosolni tudják!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Bőségesen érkezik a pénz, de ne csodálkozz, ha a hatóság emberei ráteszik a kezüket, avagy egy régebbi tartozásodat most már muszáj rendezned! Legalább rend lesz e területen, amit egyszer úgyis meg kell tenned – s most már tudsz kalkulálni, tervezni, hisz tudod, hányadán állsz. Próbáld meg munkádban az arany közepet megtalálni, az sem jó, ha túl sokat dolgozol, de az sem, ha még felkelni sincs kedved, s hagysz csapot – papot!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!