Heti horoszkóp: Napsugárként ragyog az Ikrek - 2019.09.09.- 09.15.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 9-től 15-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkádban érkező sikerek talán meglepnek. Új fordulatokat is hozhatnak, mindent megújítva, megváltoztatva. Mindezen nem lehet csodálkozni, hisz tetterőd, hited, vezetőképességed és tudásod maximumát hozod ki magadból, melyhez még belső mélységed, együttérzésed, nagyon jó pszichológiai- és diplomáciai képességed is csatlakozik. Hosszútávon is hatással lehetnek a változások céljaidra, tudd, hogy mit szeretnél!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy hatással lehet rád egy külföldi út, egy tanulmány, melyek hitrendszeredet is megváltoztathatják, elgondolkozva mélyen a tapasztaltakon. Egy váratlan szerelmi lehetőség, vagy szerelmed/ gyerekeid olyan erős hatást válhatnak ki belőled, mely mindent felforgat, más nézőpontból az egész világ másként látszik. Ez szavaidban is megjelenik, beszédednek súlya, mélysége és gyógyító hatása van - igazi pszichológusként mutathatod meg magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ragyogsz, mint egy napsugár, meg is akarod magad mutatni a világnak, nyitott vagy mindenre. Még a flörtölésben is az élen jársz, levéve mindenkit a lábáról. Mégis próbálj időt teremteni a csendre, a befelé fordulásra, ahol olyan élményekben lehet részed, melyek következő időszakod pozitívan befolyásolják! Nagyon jó megérzéseiddel kapcsolódni tudsz előző életeidhez, melyek tapasztalatai utat mutatnak minden területen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem tudsz nem hatni másokra, szereteted messzire sugárzik. Oly erős energiák vannak benned, melyek meghatározóak, mellyel akár gyógyítani is tudsz – másokat, magadat. Szavaidban is mindez megjelenik - mint egy jó pszichológus, úgy tudsz hallgatni, ha kell, vagy pont azt mondani, amire szüksége van másnak. Ha bárhol szereplésre kerülne a sor, nagy hatást érsz el - munkádban, pénzügyeidben kapsz is pozitív visszajelzést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Látva munkád gyümölcsének szépségét, s hogy bőségesen érik be, még inkább kedvet kaphatsz a teremtéshez. Szíved – lelked bele is teszed, mely a kollegákkal való viszonyodat is felpezsdítik, egymásból s a lehetőségekből a legtöbbet tudjátok kihozni. Körülötted minden tele van változással, újítással, melyek otthonodat, családodat, gyökereidet, a hazádhoz való hozzáállásodat is érinthetik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Csodálatos beülni aurádba, mely tele van mélységgel, szeretettel, gyógyító energiákkal, tudással, lendülettel, teremtőkedvvel. Bármibe fogsz, ott siker és boldogság terem, jól is vagy, nyitod szíved a világ felé. Egyedül családod vagy szüleid tudnak kihozni a sodrodból, ha nem érted meg őket. Ám, ha szerelmedre, gyerekeidre vagy párodra gondolsz, ez is megoldódik, hisz ők szárnyakat adnak, megszüntetve a problémákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Tele vagy álmokkal, tervekkel, teremtőerővel otthonod, családod felé – sikerül is mindent elérned, amit szeretnél. Előző életekből érkező segítségek itt vannak. Amit régen adtál másoknak, most visszaérkezik - ne is próbáld megfejteni, miért nyílnak az ajtók bárhova is mész! Titkokra is rátalálsz, melyek vonzásának nehéz ellenállni - leginkább baráti beszélgetésekben, de még idegenekkel való kapcsolódás által is előbukkanhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minél többet beszélj, oszd meg másokkal gondolataidat! Nem csak öröm hallgatni tudásod, de olyan mélységek rejtőznek még a hallgatásodban is, melyek gyógyitólag hatnak az egész világra – beszélj, beszélj! Leginkább barátaid inspirálnak, de munkád kapcsán is találkozhatsz olyan emberekkel, akik rád is erősen hatnak. Nagyon jó megérzéseidre hallgathatsz, előző életekből érkező segítségek is rád találnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Örülj az érkező pénznek, mely munkád elismerése gyanánt mutatja meg magát. Próbálj kibillenni abból a negatív állapotból, melynek hátterében egy csalódás állhat, mely hozza azt a bizonytalanságot, ködöt, ami már egy ideje körülötted lebeg. Ha szeretnél valamibe befektetni, most tedd meg, nagyon jó megérzéseid is hozzájárulhatnak a sikerhez – persze, csak ha ki tudsz lépni ebből az itt lévő álomállapotból!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy érzelmeidben, gondoskodással és szeretettel teli, gyógyító energiáidban fürdeni csodálatos dolog. Egyszerre vagy gyors, lendületes, nagy álmokkal, vágyakkal és teremtőképességgel-, ugyanakkor tudással és bölcsességgel is teli, pontosan tudva, mikor mit kell tenni. Gyönyörűen beszélsz, tanító mondataid emelik a világot. Jól megy minden tanulás, jogi ügyekben is átütő sikert érhetsz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tegyél papírt, ceruzát ágyad mellé, nagyon fontos álmok érkezhetnek, melyek előző életeidben másoknak adott segítségekért áramolnak vissza. Nagyon jó megérzéseidre hallgass, melyek érintenek minden területet, legyen az munkád, kapcsolataid, családod, hazád! Olyan emberekkel találkozhatsz, akik egész más irányt mutatnak, barátaiddal, pároddal is elmélyülhet a köztetek levő szeretet beszélgetéseitek által.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ki tudja hogyan, de vágyaid, álmaid mind megérkeznek, mindent megkapsz, amit szeretnél. Persze, a te másoknak adott odafigyelésed áramlik vissza, melyet párod, barátaid viszonoznak, de még az utca embere is tud úgy adni, hogy nem tud róla, hogy neked épp arra van szükséged. Mindez munkádat is érintheti, ahol csodálatosan mutathatod meg magad - ám ne bosszankodj, ha mindezt főnököd nem veszi észre, nem értékeli!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!