Lifestyle

Pánikrohamot kapott a nő, amikor megtudta, valójában miért csalta meg a férje - egy életre elege lett a férfiakból

A hűtlen férfi indokától te is padlót fogsz majd, annyi bizonyos.

Megbocsáthatatlan árulás

Nincs is annál szomorúbb, mint amikor egy hosszú éveken át olajozottan működő, tökéletesen boldognak tűnő házasság egy rút megcsalás miatt ér véget. A hűtlenség - kiváltképp akkor, ha nem egyszeri, "véletlenszerű" botlás volt, hanem komolyabb indok is meghúzódik mögötte - általában örökre éket ver a házasfelek közé, és ha esetleg nem is jutnak el a válóperig, s megpróbálják menteni a menthetőt, a régi bizalmat szívós munkával sem fogják tudni újjáépíteni.

Nemrégiben sokkoló igaz sztorival jelentkezett a Redditen egy megcsalt feleség - írja a Mirror nevű lap. A nő legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolta volna, hogy egyszer ő maga is egy csalfa férfi áldozata lesz, de talán nem is ez a történet legmegdöbbentőbb és leghihetetlenebb aspektusa. Sokkal bizarrabb - ép ésszel szinte felfoghatatlan -, hogy miért is döntött e szégyenteljes tett mellett a kétes erkölcsű férj. Felesége pánikrohamot kapott, amikor értesült a megcsalás igazi okáról, és azóta sem tudta feldolgozni a történteket. De miért is kellett megtörténnie a gyalázatos félrelépésnek?

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon ez is kiderül!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.