Lifestyle

Két hét alatt lapos hasat csinál ez a 2 perces gyakorlat

Ne csak álmodozz a lapos hasról, hanem tegyél érte!

Villámgyors hasizomgyakorlat

A Brightside oldalán találtuk a gyakorlatot, amihez nem kell más, csak te magad és egy közepes méretű törölköző. Napi kétszer, egy-egy percig kell végezni, tehát nem sok idődet veszi el - a reggeli készülődés közben és este, munka után sem fog nagyon lefárasztani. Erősíti a hasizmokat, megmozgatja a hátad és a karizmoknak is jót tesz. Látványos eredmény már két hét után várható, addig azonban tényleg lelkiismeretesen kell csinálni. De hogyan?

Elmondjuk. Állj egyenesen, vállszélességű terpeszben, majd fogd meg a törölköző két végét és feszítsd ki; karjaid is legyenek egyenesek. Ezután fordulj el jobbra, de a felsőtested ne mozduljon el, csak a karjaidat vidd oldalra. Ha ez megvan, még mindig nyújtott karokkal és kifeszített törölközővel írj le egy félkört úgy, hogy közben lehajolsz a másik oldalra. Ha ezzel is kész vagy, cseréld meg a karjaidat, az eddig alul lévő legyen fölül, a fölül lévő pedig alul. Írj le megint egy félkört úgy, hogy közben lehajolsz a másik oldalra. Itt megint cseréld meg a karjaidat, majd egyenesedj ki.

Bonyolultan magyaráztuk? A másik oldalon találsz egy videót, amiben megnézheted, hogyan végezd el a gyakorlatot - lapozz!

Fotó: lean it up

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.