Lifestyle

Háborognak a szülők: egyre népszerűbb a "DINK" életforma a fiatalok körében

Első hallásra egy újabb furcsa TikTok trendnek tűnhet, pedig a "DINK" kifejezés még a nyolcvanas évek elején született.

Ketten a világ ellen

Lilly Anne és férje, Evan nagy rajongói a "DINK" életformának és erről szívesen meg is osztják gondolataikat a TikTok felületén. A páros nemrégiben egy videóban mesélt az életéről, amelyre mindössze pár nap alatt milliós megtekintés érkezett. Természetesen a sok kattintással egyidejűleg jó néhány gyűlölködő komment is kijutott nekik, amik leginkább a választott életformájukat bírálták. A friss házaspár mégsem aggódik, elsősorban ugyanis fontosabb számukra, hogy valóban függetlenek és igazán szabadok legyenek. Na, de mit is jelent a kifejezés és miért akasztja ki könnyen az internet népét? Részletek a galériában!

Mik az előnyei a "DINK" életformának? Soha nem kell semmiben a szüleik segítségét kérniük a fiataloknak. Ha akarnak, munka után minden nap beülhetnek valahová enni-inni, vagy elmehetnek szórakozni. Bevásárláskor azt vehetik meg, amit őt szeretnének és mindig marad egy kis pénzük, amit magukra költhetnek. De mi is az a „DINK” életforma, amit egyre több fiatal követ, bár lehet nem is tudnak a kifejezés létezéséről?
Kattints a további képekért!

Pusztán az arcunk formájából megmondható lenne, hogy mennyire vagyunk intelligensek? Egy kutatás meglepő eredményeket hozott.

Leadfotó: 123rf.com
24.hu

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...