Lifestyle

Ha ezt az egy dolgot jól csinálod a párkapcsolatodban, akkor tökéletesen működni fog

Te inkább adsz, vagy elveszel? Most kiderül az igazság!

Adok-kapok

A mérgező párkapcsolatok bizony boldogtalanságot okozhatnak, alááshatják önértékelésüket, sőt egyesek még azon is elgondolkoznak, hogy vajon ők miért nem érdemlik meg a feltétel nélküli szeretetet, vagy az örömet. Az adok-kapok dinamikája nagyon fontos egy párkapcsolatban, ami azt jelenti, hogy mind a két félnek ugyanannyit kell adnia és elvennie a kapcsolatból, mint a másiknak. Ez nem egy könnyű feladat, hiszen más-más egyéniségek vagyunk, azoban ha ez az egy dolog megfelelően működik, akkor szinte nincs olyan esemény, vagy vita, ami szétválaszthat benneteket (persze, ha működik a kémia is). Egyes kapcsolatokban az anyagi problémák okoznak gondot, máshol az érzelmi oldal, de előfordul olyan eset is, ahol inkább a hétköznapi rutintevékenységek váltják ki a konfliktusokat. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.