Lifestyle

Ha ezt csinálja a partnered szex közben, biztos lehetsz benne, hogy nem egy alkalomra tervez

Néhány ártatlannak vélt jelből könnyen kiderülhet, hogy választottad számára a szex veled élvezet vagy igénykielégítés.

Pontosan mire is kellesz neki?

Szinte nincs olyan nő, aki ne szeretné tudni, hogy az aktuális hálótársa hosszú, vagy éppen rövid távra tervez vele. A kínos beszélgetésre azonban sokszor nem merünk sort keríteni, inkább magunkban gyötrődünk. Vajon ki lehet deríteni, hogyan érez a pasi, anélkül, hogy a fejébe látnánk? Nos létezik néhány igen egyértelmű jel, amikre ha odafigyelsz, már az együttlét első perceiben megfejtheted, pontosan hányadán álltok. Részletek a galériában!

1. Folyamatosan tartja a szemkontaktust, és figyeli hogyan reagálsz az általa adott impulzusokra. Nem csak a falat bámulja, nem az a lényeg számára, hogy túl legyen az aktuson.
Kattints a további képekért!

Csoportos szex, leszbikus együttlétek és fizetős szolgáltatások? Bár a legtöbben mélyen hallgatunk a legextrémebb szexfantáziáinkról, attól azok még léteznek és pillanatok alatt felizgatnak minket. Úgy érzed, a tiéd viszi a prímet? Lássuk felkerült-e a listára.

Leadfotó: 123rf.com
Herway

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.