Lifestyle

Nyerj betekintést a művészi pólófestés rejtelmeibe egy elismert alkotó vezetésével

Közeledik a karácsony és nincs ötleted, mivel lephetnéd meg egy szeretteidet? Itt a lehetőség, hogy egyéni, általad készített ajándékkal rukkolj elő! Fedezd fel magadban a képzőművészt, alkoss valami egyszerit és megismételhetetlent! Nincs szükség előképzettségre vagy kivételes rajztudásra a sikerhez, minden elméleti és gyakorlati segítséget megkapsz az oktatódtól. Két hónapod és három workshop lehetőséged van még a tökéletes karácsonyi ajándékod elkészítésére!

A művész benned van

Azon gondolkodsz, hogy kipróbálnád magad művészként? Mondjuk pólófestőként? Segítünk valóra váltani az álmod! Gyere el Gyulai Attila könnyed hangulatú, professzionálisan vezetett művészi workshopjára – és garantálják, hogy felejthetetlen kalandban lesz részed! A képzőművész-instruktor élmény pólófestés foglalkozása lehetőséget ad számodra kreatív energiáid felszabadítására!

Az ismert festőművész gyakorlati képzésre épülő foglalkozása nem csak inspiráló időtöltés, hanem közösségépítő és önbizalom fejlesztő program is egyben. A workshop elsődleges célja, hogy egy póló, pár tucat ecset és festéktubus segítségével bebizonyítsa, benned is ott bujkál a kreatív alkotó - nem is akármilyen!

pólófestés ecsettel budapest workshop

Hat verhetetlen érv amellett, miért látogass el a Pas/sport pubba (volt Sport Bisztró, 1026 Budapest, Pasaréti út 12):

  1. Segítenek közelebb kerülni a képzőművészethez, átélheted az örömteli alkotás folyamatát, betekintést nyerhetsz a festői színek varázslatos világába.
  2. Egy olyan ruhadarabbal gazdagodsz, ami garantáltan nem jön szembe veled az utcán.
  3. A workshopon töltött néhány óra a kikapcsolódásról és felhőtlen szórakozásról szól, az alkotás közbeni flow élmény garantált!
  4. Inspiráló, művészeti alkotásokkal teli helyszínt biztosítanak.
  5. Kreatív éned felszínre hozásával új oldaladról ismerheted meg magad.
  6. A foglalkozáson részt vehetsz egyénileg, vagy barátokkal, családtagokkal és üzletfeleiddel is.

festőműhely pólófestő workshop ajándék

Néhány szó Gyulai Attila festőművész - oktatóról

„Kisgyermekkorom óta fontos számomra a vizuális önkifejezés, mindig és mindenhol rajzoltam, festettem. Évtizedekig főként saját örömömre tettem ezt, és csak 30 éves koromban kezdtem professzionálisan foglalkozni a képzőművészettel. A klasszikus festészeti technikák tanulmányozásával párhuzamosan a legkülönbözőbb vizuális művészeti módszerekbe, újdonságokba ástam bele magam, és elkezdtem velük kísérletezni. Ennek eredményeképp jött létre a paint jam képzőművészeti performansz, a 3D aszfaltfestés és a művészeti póló – ezek mára a GyulaiART portfóliójának szerves részét képezik. 2015 óta tartok rendszeresen pólófestő workshopokat, fontos számomra a tudásom átadása, az egyéni és közösségi élményszerzés. Missziómnak tekintem, hogy ügyfeleim rátaláljanak a bennük lakozó kreatív énjükre, bátran ki merjék fejezni önmagukat a vizuális alkotáson keresztül. Szeretek tanítani, magam is rengeteget tanulok a foglalkozások során. Oktatói munkámban azokra a tapasztalatokra és tudásra támaszkodom, amelyeket magam is – autodidakta művészként – tanulmányaim és változatos munkáim során szereztem.”

gyulai attila festőművész műhely festmények

Bővebb információ: www.gyulaiart.hu
Instagram: @gyulaiart

Néhány gyakorlati információ

A foglalkozás ára tartalmazza az összes alapanyagot, eszközt, elméleti oktatást, gyakorlati segítséget, valamint kávét, teát, üdítőt, nassolnivalót. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked legmegfelelőbb időpontot, a megrajzolandó mintát és a póló színét, méretét. A workshop minimum 8 maximum 14 fő részvételével kerül megrendezésre. A részvételi díj 20.000 Ft/fő, jelentkezni az alábbi linken tudsz: gyulaiart.hu/termekkategoria/workshop/

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.