Gyors hangulatjavító - Táncold magad boldogra!

Ha te is unod már a szürkeséget és a mélabút, akkor próbáld ki gyors és egészséges hangulatjavító tippünket és perdülj táncra!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Főzés vagy takarítás közben is táncra perdülhetsz, de akár csajos házibulit is rendezhetsz. Köztudott, hogy a tánc háromszoros boldogságforrás: egyrészt felgyorsítja az anyagcserét, percek alatt eltünteti a stresszhormonokat a szervezetből, ráadásul növeli a boldogsághormonok szintjét.

Persze, ha a barátnőid is átjönnek, akkor biztos nem ússzátok meg nevetés nélkül, ami szintén remek megoldásnak bizonyulhat a feszültség levezetésére. A retró dalok pedig még több kacagást jósolnak, úgyhogy állítsátok össze a legőrültebb playlistet, ami csak eszetekbe jut!

Ha latinos ritmusokra vágysz, akkor a dögös Ricky Martin számait ajánljuk, amik igaz, hogy nem a legújabb slágerek, de mi még mindig nem bírjuk ki, hogy ne perdüljünk táncra.

Ha a pasid is benne van a mókában, akkor jöhetnek a forróbb ritmusok. Hidd el, ha végigriszálsz a nappaliban, garantáltan utánad ered.

Csajos bulikhoz kihagyhatatlan lehet a 2002-es év egyik legnagyobb slágere, aminek koreográfiáját akarva akaratlanul is mindenki tudja.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!