Lifestyle

500 forintodba kerül: soha többé nem lesz gyomos és gazos a kert, ha vegyszerek helyett ezt a filléres csodaszert veted be!

Bár néha lehetetlen feladatnak tűnik eltávolítani a gazt a járda széléről és a térkövek közül, szerencsére van egy trükk, amivel pillanatok alatt megszabadulhatunk a kártékony növényektől!

Le a vegyszerekkel!

A tavasz beköszöntével elkezdődik a fűnyírás és a gyomlálás szezonja is, ugyanis a kertben egyre több helyen felüti a fejét a gaz, amitől sokan drága, az egészségre és az állatokra is ártalmas gyomirtókkal próbálnak megszabadulni. Használhatunk azonban helyette egy sokkal természetesebb csodaszert, amit már 500 forint alatt is megvásárolhatunk a boltokban, de jó eséllyel a legtöbb háztartásban már alapból ott lapul ez a sokoldalú Jolly Joker, ami ideális fegyver a gaz ellen is. Galériánkból megtudhatod, hogy pontosan miről is van szó!

Hannah Rowson kertészeti szakértő szerint nem kell több ezer forintot költeni drága gyomirtókra, ugyanis van egy egyszerű és ingyenes módja is annak, hogy végleg megszabaduljunk a bosszantó gyomoktól a kertben.
Kattints a további képekért!

A legjobb pedig, hogy valószínűleg a te otthonodban is megtalálhatók már azok a kellékek, melyek hatékonyan felveszik a harcot a gyomok ellen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.