A nagyhatalmak vezetői nyíltan gúnyolódtak Vlagyimir Putyinon: az orosz elnök egyik kedvenc szokását tartják nevetségesnek

A G7 csúcstalálkozóján jutott egy kis ideje a nagyhatalmak vezetőinek arra, hogy gúnyolódjanak az orosz elnök néha tényleg kicsit indokolatlan félmeztelen fotóiról. Ne mondd, hogy nem tudod, miről beszélünk!

Putyin is csak egy ember. Miért ne lehetne nevetni rajta?

A Hetek csoportja a németországi Bajor-Alpokban gyűlt össze, hogy megvitassák az olyan globális kérdéseket, mint az ukrajnai háború vagy a közeledő gazdasági válság. Azonban nem kellett sok idő, hogy a feszes, komoly megbeszélés letérjen a kijelölt útról.

Boris Johnson brit miniszterelnök volt az, aki rámutatott az elefántra a szobában: az állandóan ingatag orosz vezetőre. Annak ellenére, hogy Putyin a közelmúltban azzal fenyegetőzött, hogy megtámadja a Nyugatot és az ukrajnai inváziót, a ruhaválasztása vagy épp nem választása volt a beszédtéma. Boris Johnson és Justin Trudeau viszonylag sokáig firtatta a témát.

"Kabátot felvenni? Kabátot le? Levegyük a ruháinkat?" - kérdezte tréfásan a brit miniszterelnök a Reuters szerint, majd Putyin híres félmeztelen képeire utalt, melyből van bőven. "Mindannyiunknak meg kell mutatnunk, hogy keményebbek vagyunk Putyinnál" - mondta.

Justin Trudeau kanadai vezető azzal viccelődött, hogy a csoport elmegy lovagolni. "Megkapjuk a félmeztelen lovas bemutatót" - mondta. A brit miniszterelnök ezután folytatta a viccelődést: "Meg kell mutatnunk nekik a mellizmainkat".

Ha valahogy még nem láttad volna ezeket a felvételeket Putyinról, az orosz vezető szeret póló nélküli fotókat terjeszteni magáról, miközben különböző kedvenc tevékenységeit végzi. Készült már topless fotó az orosz elnökről küzdősportolás, horgászás, hóban napozás, de még szkanderezés közben is.

Amikor az ABC riportere megkérdezte a furcsa fotókról, Putyin azt válaszolta: "Amikor nyaralok, nem látom szükségét annak, hogy a bokrok mögé bújjak, és ezzel nincs is semmi baj".

Putyin félmeztelenül lovagol.
Kattints a további képekért!

Forrás: LADBible Fotó: GettyImages

Oldalak