Ez a futár most az internet sztárja: minden kutyával fotózkodik, akivel találkozik - képeiért százezrek rajonganak

A futárként tevékenykedő Jason Hardesty egyik napról a másikra tett szert hatalmas népszerűségre, mikor elkezdte megosztani a fotókat, amiket munkája során a házaknál lévő kutyákkal készít. Lehetetlen eldönteni, melyik kép a legjobb.

Kiakad a cukiságmérő

A kutyákkal és cicákkal pózoló mentősöket és tűzoltókat minden hölgy imádja - na de mi a helyzet a cuki kisállatokkal fényképeszkedő futárokkal? Jason Hardesty, a UPS szállítócég alkalmazottja egyetlen fotóval szerzett hatalmas népszerűséget a közösségi médiában, azóta pedig rendszeresen oszt meg magáról képet olyan ebekkel, akikhez csomagot szállít.

Egy interjúban Hardesty - akit azóta 145 ezren követnek - elárulta, hogyan kelt életre Instagram-profilja : „Felvettem egy kutyát, csak poénból szelfiztem vele, majd kiraktam a posztot. Ez az egy fotó több lájkot kapott, mint valaha bármelyik képem. Szóval azóta igyekszem minden ebbel lőni egy közös szelfit." Amikor az állattartók reakciójáról kérdezték, megosztotta: „A gazdik nagyon lazák, amikor megkérem, hogy készíthessek egy fotót a kutyáikkal, többen felismernek és örülnek, hogy híressé teszem a kutyáikat" - tette hozzá.

Az ultracuki fotókért lapozd fel a galériát!

Jay és Reign - aki inkább hasonlít párducra, mintsem ebre.
Kattints a további képekért!

Első hallásra egy újabb furcsa TikTok trendnek tűnhet, pedig a "DINK" kifejezés még a nyolcvanas évek elején született.

Leadfotó: 123rf.com

BrightSide

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.