Szerencsés lottónyertesek elbuktak egy 15, és egy 80 milliárd forintos nyereményt is

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Tengernyi pénz ment így jelképesen a „kukába”

Magyarországon is rengetegen adnak esélyt maguknak arra, hogy megnyerjék az Ötös, a Hatos, vagy éppen a Skandináv lottó főnyereményét. Sok szakértő, vagy éppen matematikus mindig elmondja, hogy ezzel tényleg csak egy kis reményt vesznek maguknak az emberek.

Például, hogy az Ötös lottó főnyereményét elvigye valaki, ahhoz 43 millió 949 ezer 268 szelvényt kellene feladnunk más-más kombinációkkal, hogy az egyik biztosan bejöjjön.

Az még nagyobb baj, ha valakinek bejön a dolog, de mégis veszni hagyja ezt a szerencsét. Nem olyan rég egy 44 millió dolláros, átszámítva mintegy 15 és fél milliárd forintos lottónyereményt hagyott veszni valaki az Egyesült Államokban. 180 napja lett volna jelentkezni, de ezt nem tette meg. Most már hiába lobogtatná a magasban a szelvényt, ez a vonat elment, a pénz nagy részét pedig a közoktatásnak adják majd.

A galériánkban azonban kiderül, hogy egy páros miképp bukott el 80 milliárd forintot.

Az egyetemista Rachel Kennedy és a barátja, Liam McCrohan közben Nagy-Britanniában hitte azt, hogy az övék a 80 milliárd forintos nyeremény. A 24.hu beszámolója szerint heteken át játszottak ugyanazokkal a számokkal, és az egyik sorsoláson meg is ütötték a telitalálatot.
Kattints a további képekért!

Az alig háromezres faluban élő nő egyedül talált el minden számot, aztán olyan bejelentést tett, ami még a polgármesterét is meghatotta.

Leadfotó: Szerencsejáték Zrt.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.