Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.15: A Szűzhöz ma végtelenül kegyes lesz a sors

A Bika oltári nagy bajba kerülhet, ha nem figyel arra, kinek és mit mond. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A jegyeddel harmonizáló Hold és a tüzes Nyilas Merkúr még inkább felerősíti hirtelen természetedet. Képtelen vagy elviselni mások lassúságát és határozatlanságát. Óvatosnak kell lenned, főleg a kapcsolataidban, inkább hátrálj ki minden konfliktusból, mint hogy nagyobb bajt okoz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma mindenképpen figyelj arra, hogy kinek mit mondasz, mert ellenkező esetben komoly bajba kerülhetsz. Ráadásul még sértődékenyebb is vagy, mint általában, ezért, ha fontosabb tárgyaláson kell részt venned a mai napon, halaszd inkább el egy későbbi időpontra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Bak jegyében haladó Plútó ma valamilyen különleges érzelmi élményt tartogat számodra. Szerencsére nem kerülsz túlságosan a hatása alá, ezáltal nem veszíted el híres racionalitásodat. Képes leszel megőrizni gyakorlatias énedet, így a megfelelő döntéseket hozod meg.


VI.22. - VII.22

Rák

A te életedre sincs túl jó hatással a mai napon létrejövő Plútó és a Hold kapcsolódása. Felerősíti az érzelmi nyughatatlanságodat és komoly feszültségeket jelez a munkáddal kapcsolatban. Nehéz lesz ma megtalálnod a munkád és a magánéleted közötti egyensúlyt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Bak jegyében járó Merkúrtól, és az Ikrek Marstól elképesztő energiákat kaphatsz. Erősebbnek és határozottabbnak érzed magad, mint valaha. Még a kisugárzásod is megváltozik, ideje elővenned azokat a céljaidat, amelyekkel az elmúlt időszakban megrekedtél, most sikerre viheted őket.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem panaszkodhatsz, hogy a sors nem kegyes hozzád. Nagyszerű lehetőségekre bukkanhatsz a mai nap folyamán. Remek üzleti érzékednek köszönhetően, minden esély megvan arra, hogy a legjobb üzletet üsd nyélbe. A magánéletedben is jó esélyek mutatkoznak, csak tudj élni velük, és ne felejtsd el: nem minden a pénz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Mars visszafelé halad az Ikrek jegyében, melynek hatására sokkal harciasabbá válhatsz. Nehezedre esik másokkal együttműködni, kompromisszumos megoldásokat találni, csapatban dolgozni. Alapvetően remek diplomáciai érzékkel vagy megáldva, szóval használd ki ezt a remek tulajdonságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik számodra, ami nem baj, ha uralni tudod a váratlanul felmerülő helyzeteket. Ha kellőképpen nyitott és laza vagy, minden esélyed megvan arra, hogy olyan üzleteket üss nyélbe, és olyan kapcsolatokra tegyél szert, amelyekről álmodni sem mertél.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napod tele lehet váratlan történésekkel, eseményekkel, mindazonáltal nem kell sok problémára számítanod, ha kellőképpen felkészült és alkalmazkodó vagy. A mai nap tökéletes ahhoz, ha éppen állást keresel, mert rátalálhatsz álmaid munkájára.


XII.22. - I.20.

Bak

Fékezned kell magad másokkal szemben. Törekedj arra,, hogy mindenkivel szemben félreérthetetlen formában próbáld meg közölni a gondolataidat, a mondanivalódat. Próbálj meg egy kicsit tapintatosabb lenni. Ha most képes vagy kritikusan felfogni a dolgokat, akkor megtudhatod, hogy mit gondolnak rólad a többiek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma túlzottan hajlamos lehetsz a hirtelenkedésre és a lobbanékonyságra, és ez rád egyáltalán nem jellemző. Sajnos rád is negatívan hatnak az égi események. Számodra a kapcsolatok, beleértve a barátokat is nagyon fontos szerepet játszanak az életedben, ezért légy nagyon óvatos.


II.21. - III.20.

Halak

Igyekszel kikerülni minden olyan helyzetet, amely konfliktusokat okozhat. Rendkívül megbocsátó vagy, most még is előfordulhat, hogy mélyen megbánt valaki. A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert eltereli a figyelmedet azokról a helyzetekről, ahol óvatosságra lenne szükség.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.