Lifestyle

Furcsa zajokra lett figyelmes az albérletben két férfi – Amire bukkantak, az maga volt a rémálom

Nem kis riadalmat okozott két férfi felfedezése. Amint tudatosult bennük, mit látnak, hívták a rendőröket.

Furcsa zajokat hallottak

Rengeteg történet szól arról, hogy az emberek rejtett szobákat találnak a saját otthonaikban, és meglepő dolgokra bukkannak. Például ott van annak a párnak az esete, akik valami egészen sokkolóra találtak pincetakarítás közben.

De, ami a két férfi esetét illeti… egyedül otthon lenni és furcsa zajokat hallani elég ijesztő lehet. Nem kell nagy képzelőerő, hogy belegondoljunk, mennyire megijedhettek, amikor egy kísérteties hangot hallottak a lakásukban. Hamarosan Jhonny és barátja számára az események nagyon furcsa fordulatot vettek. Jhonny, aki Venezuelából költözött az Egyesült Államokba és Miami Brickell negyedében lakott a lakótársával, Anthony Valdezzel, egyszer csak különös neszre lett figyelmes. A TikTokon közzétett videóban a két férfi idegesen közeledik a fürdőszobához, a következő felirattal (lefordítva): „Hangokat és zajokat hallunk a fürdőszobában”.

Kíváncsi vagy arra, mi történt velük?

Kattints a galériára!

Az egyik férfi halkan kinyitja az ajtót, mielőtt óvatosan bemennének. Kezdetben idegesek voltak, és azt hitték, valami paranormális esemény szemtanúi lesznek, jobbik esetben pedig pusztán tréfa áldozataivá válnak. Ahogy belépnek a fürdőszobába, tisztán hallható egy férfi hangja: „Kérlek, segíts” és „Engedj ki”, majd hadarni kezdi, hogy őt elrabolták. Ekkor észrevesznek egy lyukat a falban, közvetlenül a törülközőtartó felett. Ahogy az egyik férfi közelebb lépett hozzá, kaparászó hangot hallott. Aztán egy megdöbbentő pillanatban egy ujj jelent meg a lyukon keresztül.
Kattints a további képekért!

Egy feledhetetlen nyaralásnak indult a Hamilton-szigeten, és azt is tudomásul vették, az ablakaikat mindig be kell zárni. Megfogadták, de hatalmas hibát követtek el.

Leadkép: 123rf.com, forrás: unilad

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.