Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.09.21: A Skorpió olyan ajánlatot kap, amivel bankot robbanthat

A Rák napját beárnyékolja egy családi konfliktus. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma túl sok terhet rakhatnak a válladra. Kihasználhatják a segítőkészségedet, a lelkesedésedet. Ezért most határozottnak kell lenned. Eljött az idő, hogy kiállj magadért, és hallasd a hangodat, ha valamivel nem értesz egyet.


IV.21. - V.20.

Bika

Tőled szokatlanul csak tologatod a feladataidat a mai napon. Állandóan a munkádra koncentrálsz, most viszont még az apró dolgok is nehezedre esnek. Hiába, érzed az ősz hangulatát, ez teljesen elvonja a figyelmedet. Talán ideje lenne elmenned szabadságra, rád férne a pihenés.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma indulatosabb vagy a kelleténél, emiatt mindenkivel összetűzésbe keveredhetsz. Most jobb, ha odafigyelsz minden szavadra, mielőtt bármit is mondanál, mert komoly bajba is kerülhetsz, akár még a munkahelyi előrejutásod is veszélybe kerülhet.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai nap nem múlhat el családi konfliktus nélkül. Kedvességed és jó humorérzéked azonban átsegíthet a legnehezebb pillanatokon is. Ne vegyél mindent a lelkedre, és próbáld meg mások nézőpontját is figyelembe venni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem a legszerencsésebben indul a napod, apró bosszúságok teszik próbára a türelmedet. Ennek ellenére igyekszel megőrizni a nyugalmadat, mert nem akarod, hogy ilyen apró dolgok tegyék tönkre ezt az egyébként szép napot.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyszerű lehet ez a mai nap az anyagi dolgaidat illetően. Talán jó áron sikerül valamit vásárolnod vagy esetleg nem várt pénz üti a markodat. A szerencse mindenképpen elkísér a mai nap folyamán. Este ünnepeld meg ezt a szuper napot!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagy reményekkel vágsz neki a mai napnak, és főleg az anyagi gondjaidat szeretnéd megoldani. Tisztában vagy vele, ahhoz, hogy elérd azt az életszínvonalat, amire vágysz, rengeteget kell dolgoznod. A legfontosabb: légy kitartó, és ne azonnal akarj eredményeket.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Már kora reggel egy jó üzleti ajánlat szembejöhet veled, ami azonnal beindítja a fantáziádat. Legszívesebben azonnal elfogadnád, mert ezzel nagyobb pénzjutalom üthetné a markodat, és sokat lendíthetne az anyagi helyzeteden, élj a lehetőséggel!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy új ismeretség van kialakulóban az életedben, és nagy reményeket fűzöl ehhez a kapcsolathoz. Kissé bizonytalan vagy, mert érzed, hogy túlságosan nagy a tét, és ha a vége újból csalódás lesz, az nagyon megviselhet téged lelkileg.


XII.22. - I.20.

Bak

Számodra nagyon fontos az őszinte, egyenes beszéd, ezért úgy gondolod, hogy nem szeretnéd magad jobb színben feltüntetni, mint amilyen vagy. Még akkor sem, ha ez hosszútávú előnyökkel járhatna. Úgy érzed, ezen a jövőben sem szeretnél változtatni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem kellene minden apró sérelmen felbosszantanod magad. A dolgok folyamatosan változnak körülötted, ezért sem jó ötlet a feljebbvalóiddal szemben kimutatni az ellenérzéseidet. Sajnos, ha tovább erőlteted a dolgot, csak is te húzhatod a rövidebbet.


II.21. - III.20.

Halak

Elhatározod, hogy mostantól odafigyelsz az egészségedre. Úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy kimaradj a munkából és a lelkednek is jót tenne a változás. Tarts ki az elhatározásod mellett, és tegyél is érte konkrét lépéseket.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?