Lifestyle

Meztelenül sétált ki a zuhany alól a férfi: sokkot kapott, amikor meglátta, ki ácsorog a hálószobájában

Kirk Forbes békésen múlatta az időt a fürdőszobájában: élvezte, ahogy a zuhanyból áradó vízsugár simogatja a testét, majd anyaszült meztelenül lépett ki a helyiségből.

Dupla hidegzuhany

Mint utóbb kiderült, e döntése hatalmas hiba volt, ugyanis amikor belépett a hálószobájába, észrevette, hogy egy idegen nő ácsorog előtte - írja a CBC nevű kanadai hírportál. Kirk kisebb sokkot kapott, amikor ráeszmélt, hogy a helyiségben egy idegen személy tartózkodik. És ha mindez nem lenne elég, a nő szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy rendőr és egy közlekedési kihágás miatt keresi.

A rendőrök közölték a zuhany alól frissen kilépett Forbesszal, hogy egy olyan bírságot kézbesítettek neki, amit azért róttak ki rá, mert fél évvel korábban nem adott elsőbbséget egy iskolabusznak. Kirk azt mondta, nem emlékszik az esetre. A rendőrök úgy fogalmaztak: kopogtattak a férfi ajtaján, de nem kaptak választ, és mivel kinyílt a bejárati ajtó, bementek és megnézték, hogy minden renben van-e.
Kattints a további képekért!

A 22 éves nő épp egy ismerősénél múlatta az időt, amikor lakása biztonsági kamerája értesítést küldött a telefonjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?