Lifestyle

Meztelenül sétált ki a zuhany alól a férfi: sokkot kapott, amikor meglátta, ki ácsorog a hálószobájában

Kirk Forbes békésen múlatta az időt a fürdőszobájában: élvezte, ahogy a zuhanyból áradó vízsugár simogatja a testét, majd anyaszült meztelenül lépett ki a helyiségből.

Dupla hidegzuhany

Mint utóbb kiderült, e döntése hatalmas hiba volt, ugyanis amikor belépett a hálószobájába, észrevette, hogy egy idegen nő ácsorog előtte - írja a CBC nevű kanadai hírportál. Kirk kisebb sokkot kapott, amikor ráeszmélt, hogy a helyiségben egy idegen személy tartózkodik. És ha mindez nem lenne elég, a nő szemrebbenés nélkül közölte vele, hogy rendőr és egy közlekedési kihágás miatt keresi.

A rendőrök közölték a zuhany alól frissen kilépett Forbesszal, hogy egy olyan bírságot kézbesítettek neki, amit azért róttak ki rá, mert fél évvel korábban nem adott elsőbbséget egy iskolabusznak. Kirk azt mondta, nem emlékszik az esetre. A rendőrök úgy fogalmaztak: kopogtattak a férfi ajtaján, de nem kaptak választ, és mivel kinyílt a bejárati ajtó, bementek és megnézték, hogy minden renben van-e.
Kattints a további képekért!

A 22 éves nő épp egy ismerősénél múlatta az időt, amikor lakása biztonsági kamerája értesítést küldött a telefonjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A végső összecsapás végén eldőlt, hogy a döntőbe jutott négy legkiválóbb tanítvány közül ki az, aki a leginkább megérdemelte, hogy a fejére kerüljön a képzeletbeli korona.
Sztárok
II. Abdullah jordán király felesége állítólag hosszú évek óta nem hajlandó más parfümöt viselni, kizárólag kedvencét, ami egyébként bárki számára egyszerűen beszerezhető.
Lifestyle
A Skorpió új barátra vagy párra lel. Napi horoszkóp!