Lifestyle

Iszonyú fájdalomra panaszkodott a férfi, sokkoló, milyen élőlényeket operáltak ki a füléből az orvosok

Nem múló fej- és fülfájás kínozta a pácienst: amikor már úgy érezte, nem bírja tovább a szenvedést, végül orvoshoz fordult. A szakértők is lefagytak, amikor rájöttek, mi okozza a beteg tüneteit.

Végső kétségbeesésében fordult orvoshoz

Hosszú napokig elviselhetetlen migrén gyötört egy 64 éves portugál férfit. A beteg egy idő után észrevette, hogy a bosszantó tünet a fülében is jelentkezik. Végül nagyobb kétségbeesés lett úrrá rajta, és mivel úgy érezte, nincs vesztenivalója, elhatározta: felkeres egy szakorvost - eleveníti fel az esetet a Daily Star. A pórul járt férfi a Matosinhosban található Pedro Hispano kórházban kötött ki, ahol még a szakemberek is megdöbbentek, miután alapos vizsgálat alá vonták.

A 64 éves páciens elmondta az orvosoknak, hogy van egy tünet, ami még a fájdalomnál is jobban aggasztja. Egyik reggel ugyanis felfedezte, hogy míg aludt, különös váladék szivárgott ki a füléből a párnájára. A szakemberek először arra gyanakodtak, hogy a szimptómákat egyszerű fülgyulladás okozhatja, ám vizsgálatuk során egy apró lyukat találtak a férfi füljáratában, így aztán további tesztek következtek, melyek végül fényt derítettek a hátborzongató tünetek igazi hátterére.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, rögtön kiderül, mi okozta a férfi panaszait!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.