Lifestyle

Egy fotón lévő apró részlett miatt bukott le a hazug férj: A feleség képtelen feldolgozni, ami történt, válságban érzi a házasságát

A férj azt mondta, hogy egy két órányira lévő munkahelyi tanfolyamra kell mennie, de amikor a nő megnézte a férfi által küldött fotót, teljesen ledöbbent azon, amit látott.

Aggódik a házasságáért

A történtek után a feleség borzalmasan aggódik a házasságáért a történtek után és nem érti, miért hazudott neki a férje.

A férj azt mondta, hogy otthonától két órányira egy munkahelyi képzésen van rá szükség, de amikor a nő megnézte a férfi által küldött fényképet, kiderült, hogy az tíz nappal ezelőtt készült. A férje azt állította, hogy a munkahelyi kiképzésen még egy éjszakát kellett maradnia, mivel sokan későn érkeztek, így a következő napon fejezték be a munkát.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!