Hirdetés

Fotó: ez a nő heteken belül szülni fog – De hol van a pocakja?

Chonel Duncan egy ausztrál fitneszmodell, aki most várja első gyermekét. A sportimádó nő azonban még a terhesség miatt sem volt hajlandó lemondani az állandó kemény edzésekről, ugyanannyit mozog, és ugyanazt eszi, mint korábban. Lehet, hogy ezért nincs pocakja?

Hetek vannak hátra a szülésig, de olyan, mintha hónapok volnának

Chonel Duncan kisfiának érkezésig már csak alig több, mint 28 nap van hátra, a fitneszmodellként dolgozó kismama azonban nem fogja abbahagyni az állandó edzéseket, ahogy az elmúlt hónapokban végig, úgy az utolsóban is annyit sportol majd, mint terhessége előtt. A nő azt mondja, erről azért egyeztetett az orvosával, aki azt mondta, csinálja, ha jól esik neki.

Chonel terhességében nem ez a legszokatlanabb dolog, hanem az, ha az ember ránéz, nem tudja megállapítani, hogy terhes, pedig lassan a 9. hónapba lép. A 186 centi magas fitneszmodell azt állítja, ez azért van, mert minden terhesség másképp formálja át a nők testét, ki így változik, ki úgy. Azért, hogy ezt szemléltesse, megosztott egy fotót, amelyen egy várandós barátnőjével láthatók. Szinte hihetetlen, de a barátnő terhessége az előrehaladottabb.

Lapozz és tudd meg, hogyan készül Chonel a szülésre!

Fotó: instagram.com/chonelduncan

Oldalak

Szólj hozzá Te is!