Lifestyle

Figyelem, fontos határidő jár le csütörtökön, minden autó tulajdonost érint! Nagy hátrány érheti azt, aki nem tartja észben

Kicsit több mint két napja maradt a gépjármű üzembentartóknak arra, hogy meghozzák ezt a fontos döntést.

Kötelező biztosítás

Csütörtök a határideje annak, hogy a gépjármű üzembentartók eldöntsék, cserélik-e a kötelező biztosításukat vagy nem. Az ügyfeleknek csütörtök éjfélig kell eljutatniuk esetleges felmondásukat a biztosítóikhoz. A biztosítások díjai átlagosan 15 százalékkal nőttek.

Az egyes járművekre vonatkozó lehetőségek eltérhetnek egymástól, emiatt érdemes az ügyfeleknek még időben számba venni a lehetőségeket, hogy a következő időszakban milyen díjakkal kell majd számolniuk. „A vonatkozó törvény úgy rendelkezik, hogy az év végi évfordulós szerződések felmondásainak legkésőbb december 1-jén éjfélig be kell érkezniük az illetékes biztosítóhoz – hívta fel a figyelmet Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének gépjármű szekciójának elnöke.

"Emiatt csütörtökön már az összehasonlító alkuszi portálok is csak korlátozásokkal, általában a nap első felében fogadnak be ilyen megbízásokat. Aki az utolsó pillanatban határoz a szerződése felmondásáról, akkor mehet biztosra, ha felkeresi az érintett biztosító valamelyik ügyfélszolgálatát, így szerezve igazolást a felmondás beérkezéséről - tette hozzá.

Forrás: Napi.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.