Lifestyle

Teszteltem a legnépszerűbb fogyókúrás tippeket, ezek váltak be

Egy újságíró bevállalta.

Tényleg működnek a csodatippek?

Az internet tele van fogyókúrás tippekkel, amiknek a segítségével hosszabb-rövidebb idő alatt álomalakod lehet. De mennyire lehet megbízni ezekben a tanácsokban? A Brightside egyik újságírója elhatározta, leteszteli a legnépszerűbb diétás trükköket, az eredményeket pedig megosztja az olvasókkal. Íme!

1. Igyál, mielőtt eszel!

A tanács: 15-20 perccel evés előtt mindenképpen igyál, így megtelik a gyomrod és nem falsz be annyi kaját, mint egyébként.

Mi történt a tesztelés során? A gyomrom kb. 10 percig nem korgott, utána újra olyan éhes lettem, mint előtte voltam. Ráadásul semmivel sem ettem kevesebbet.

Az ítélet: ez a tanács használhatatlan.

2. Kapj be egy rágót ahelyett, hogy ennél!

A tanács: ha nassolni támad kedved, akkor gyorsan kapj be egy rágót. A mentol íze azt a jelet küldi az agynak, hogy jóllaktál, így csökken az éhségérzet.

Mi történt a tesztelés során? Furcsán hangzik, de miután bekaptam a rágót, egy-két óráig abszolút nem voltam éhes.

Az ítélet: ez a tanács használható.

3. Falatozz állva!

A tanács: a dietetikusok szerint, ha állva eszel, akkor gyorsabb a kalóriaégetés, ráadásul hamarabb megtelik a gyomrod, így kevesebb fogy a tányérodról.

Mi történt a tesztelés során? Valóban kevesebbet ettem, mint szoktam, de nem azért, mert hamarabb jóllaktam, hanem azért, mert elfáradtam a tányér tartásában.

Az ítélet: ez a tanács csak nagy jóindulattal működik.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: alsglobal.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).