Hirdetés

Csináld ezt az 5 dolgot vasárnap, és a következő héten minden egyes nap fogyni fogsz

Biztosan tisztában vagy vele: elsősorban a helyes étkezés és a mozgás segít hozzá ahhoz, hogy megszabadulj a fölösleges kilóktól. Nagyon nehéz azonban odafigyelni magadra, ha elsodornak a munkahelyi problémák vagy a családi gondok, így célszerű minden vasárnap leülnöd, és megtervezned a következő hetedet. Garantált lesz a siker: mutatjuk, mit kell csinálnod a hét utolsó napján!

1. Tervezd meg, mikor sportolsz

Valamikor majd elmegyek az edzőterembe, egy másik este pedig futni fogok – ez nem terv, hanem üres ígérgetés. Ha valóban fogyni akarsz, akkor vasárnap ülj le az asztalhoz, nyisd ki a határidőnaplódat és tervezd meg, melyik nap milyen edzést iktatsz be a napirendedbe. Így nem este fogsz rájönni, hogy tulajdonképpen neked egyik csoportos óra sem tetszik a fitness terem kínálatából, vagy, hogy egy meeting miatt mégsem tudsz elmenni futni, pedig lett volna kedved hozzá.

2. Mosd ki az edzőcuccaidat!

Semmi nem veszi el jobban az ember kedvét a mozgástól, mint az, ha nincs egyetlen tiszta sportmelltartója vagy melegítője sem, amit felvehetne. Vasárnap tehát nézd át a sporttáskádat, hogy mindened megvan-e, ami kell, így elkerülheted a következő heti kapkodást, és azt, hogy egy büdös póló miatt kelljen lemondanod a zsírégetésről. Ha a munkahelyi outfitedre gondot fordítasz, ne felejtsd el karbantartani az edzőcuccodat sem.

Fotó: interstude.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!