Lifestyle

Beindul a fogyás, ha ezt a 4 dolgot megteszed lefekvés előtt: észre sem veszed, és máris olvadni fognak a kilók

Egy diétába belevágni sosem könnyű feladat, ám ha megteszünk néhány egyszerű lépést az esti órákban, sokkal hamarabb tapasztalhatunk változást, mint azt gondolnánk. A hangsúly a kitartáson, a tudatosságon és az elhatározáson van.

A fogyás titka

Az karácsonyi időszak bizony nem a diétázásról, hanem főként a bűntudatmentes, bőséges lakomázásról szól: ilyenkor mindannyian engedünk a csábításnak, és ínycsiklandozó ünnepi fogásokkal, valamint finomabbnál finomabb süteményekkel kényeztetjük magunkat. Ez így is van jól, viszont jól ismerjük azt az érzést, mikor januárban ráállunk a mérlegre és szembesülünk azzal, hogy bizony a habzsolásnak meglett az ára, hiszen pikk-pakk, szinte észrevétlenül felszaladt ránk néhány pluszkiló. Vannak, akik emiatt kétségbeesett fogyókúrázásba kezdenek, azonban korántsem kell megijedni a minimális súlygyarapodástól, ugyanis néhány apró, életmódbeli változtatással könnyen visszaszerezhetjük a korábbi formánkat anélkül, hogy önsanyargatásra ítélnénk magunkat. Galériánkban most elárulunk 4 olyan trükköt, melyek nem igényelnek óriási energiabefektetést, ám ha odafigyelünk rájuk, könnyen és gyorsan elérhetjük a célunkat:

A szakértők szerint nem mindegy, milyen hőmérsékletben hajtjuk álomra a fejünket. Az alváshoz a 18 fok a legideálisabb, ilyen körülmények között ugyanis nyugodtabb lesz az éjszaka, ráadásul a test a hidegben több kalóriát is éget.
Kattints a további képekért!

Számolj le idén az úszógumival miközben felturbózod az immunrendszered.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Well&fit

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.