Lifestyle

Jön az újfajta netadó? Tavasztól fizetős lesz a Facebook, a Messenger és az Instagram használata is

2022-ben Brüsszel iránymutatásának megfelelően az Európai Unió szakhatóságai döntöttek arról, hogy 2023 március 31-től a mobilszolgáltatóknak törölniük kell a nullás díjszabást az alkalmazásaikra, ami azt jelenti, hogy a Facebook, a Messenger és más appok fizetőssé válnak.

Egyfajta új netadó?

A szabály 2023 március 31-én lép életbe, mely szerint az összes Magyarországon működő mobilszolgáltatónál fizetni kell olyan alkalmazásokért és szolgáltatásokért, melyeket eddig korlátlanul és díjmentesen használhattunk még akkor is, ha a díjcsomagunk netes keretét már felhasználtuk.

Ez pontosan és leegyszerűsítve annyit tesz, hogy az olyan közkedvelt alkalmazások, mint a Facebook, a Messenger vagy akár az Instagram nem lesz többé ingyenes, de még a Spotify-on sem hallgathatunk tét nélkül zenét. Ezek mellett a navigációs appok használatáért is fizetni kell kilobájtok után.
Kattints a további képekért!

Forrás: HWSW Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok