Lifestyle

FitBalance Gasztrofesztivál: Sztárokat kérdeztünk az egészséges életmódról

Június 8-án kulináris élmények, számos sportolási lehetőség, látványfőzések és szenzációs koncertek várták a látogatókat a Tabán lábánál. Hazánk színvonalas gasztrofesztiválján nem csupán a mennyei ízeké volt a főszerep, az ország legismertebb edzői rendesen megmozgatták a látogatókat, az egészség életmódban jártas szakemberek pedig sorra megosztották tanácsaikat a jelenlévőkkel. Videós összefoglalónkkal most te is átélheted az idei Fitt Piknik hangulatát.

FitBalance Gasztrofesztivál 2019 - Fitt Piknik

Június 8-án a Tabán lábánál fergeteges hangulatban zajlott az idei FitBalance Gasztrofesztivál. Hazánk legfittebb piknikén tucatnyi program várta a látogatókat, a kulináris élvezeteken túl reggeltől-estig ismert edzőkkel mozoghattak az érdeklődők, fantasztikus látványfőzéseknek lehettek tanúi, valamint Király Viktor és Pápai Joci koncertjeire tombolhattak. Ezeken kívül napközben az ország kedvenc sztárslfjeivel, sportolóival találkozhattak, gasztro- és életmódszakértők előadásait hallgathatták meg, nem utolsó sorban pedig jógázhattak vagy épp kipróbálhatták a thaichit, mindezt igazán idilli környezetben.

A vendégek négy különböző helyszínen tölthették el értékesen az időt. A FitBalance Nagyszínpadon többek között Béres Alexandra, Tatarek Rezső és Katus Attila mozgatta meg a lelkes közönséget, de itt kaptak helyet a már említett koncertek is. A Piknik Színpad adott otthont a látványkonyhának, melyben Marton Adrienn mellett Stőhr Gréta, Fördős Zé és Futács Gitta is kedveskedtek néhány finom falattal a látogatóknak. A lakomák után pedig - aki akarta - ledolgozhatta a kalóriákat az Egyensúly Udvarban Nagy Anna jógaóráin, Sifu Kovács László thaichi bemutatóján vagy épp egy szuper capoeirába is becsatlakozhatott Czanik Balázzsal. Az Életforma Udvarban mindeközben a műsorvezető, Gajdos Tamás olyan neves szakértőkkel beszélgetett, mint Tomán Szabina, Túróczi Réka, Tánczos Lilla vagy Menczel Zsuzsa, akik az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsaikat osztották meg a jelenlévőkkel.

A nap folyamán több hírességet sikerült elcsípnünk, akik elárulták, ők maguk hogyan őrzik alakjukat, milyen sportokat részesítenek előnyben, illetve mennyire figyelnek a táplálkozásra. A következőkben megnézheted összefoglaló videónkat, mellyel a fesztivál hangulatába is belekóstolhatsz.

Egészségesebb, boldogabb embereket akarnak látni maguk körül.

Leadfoto: femcafe.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...