Lifestyle

Csak erős idegzetűeknek: Vörösre vestette a lemészárolt delfinek vére a tengert a Feröer-szigeteknél

A brutális delfinmészárlás egy hagyomány eredménye, melynek során több száz állat életét ontják ki. Az "esemény" világszerte minden évben hatalmas felháborodást kelt.

Vörösre festette a tengert a vérük

Több mint 500 delfin életét ontották ki az elmúlt napokban a Feröer-szigeteken, mikor idén ismét megrendezték a hagyományos éves vadászatot.

A grindadrápnak nevezett feröeri hagyomány során hajók segítségével a part közelében lévő sekély vízhez terelik a delfineket, majd elzárnak minden menekülési útvonalat, a halászok pedig kések segítségével gyilkolják le az állatokat.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!