Hihetetlen, mire vetemedett a menyasszony az esküvőn - a toporzékoló férj még a lagzin elvált tőle

A házasulandó felek azzal a tudattal készülnek az esküvőjükre, hogy frigyük örökké, de legalábbis nagyon sokáig fog tartani. Néha azonban az élet más sorsot szán a szerelmeseknek. Nehéz elképzelni, de olyan eset is akad, amikor már a lagzin véget ér a nász.

Rövid házasság

Ha az ember házasságra adja a fejét, általában abban bízik, hogy a frigye örökké, vagy legalábbis beláthatatlanul hosszú ideig fog tartani. Amikor a szerelmesek örök hűséget esküdnek egymásnak a násznép előtt, akkor sosem számítanak arra, hogy rövidesen elszakadhat a köztük lévő kötelék. De mi van akkor, ha ez a kapocs jóval gyengébb a vártnál? Rettentően nehéz elképzelni, mégis igaz: megesik, hogy a házasságnak már a hivatalos ceremóniát követő lagzi alkalmával vége szakad. Persze roppant nyomós ok kell ahhoz, hogy ez megtörténjen? Vagy mégsem? Végeredményben ez is teljességgel szubjektív - ahogy rengeteg dolog az életben.

Meglepő, de egy frissen összeházasodott bagdadi szerelmespár már a lakodalom során elvált egymástól - közölte nemrégiben a Gulf News. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen drámai döntéshez rendkívül komoly indíték szükséges. Ehhez képest "mindössze" annyi történt, hogy az ifjú feleség lejátszatott egy dalt a lakodalmon, amivel rendesen felbőszítette a férjét és annak rokonságát. Be lehet adni a válópert egyetlen szerencsétlenül megválasztott nóta miatt, ráadásul még az esküvő napján? Igen, bármennyire bizarrnak is hangzik, ez bizony nagyon is lehetséges. De melyik dal paprikázta fel az ifjú férjet és családtagjait?

Fotó: 123rf

Lapozz, máris megtudhatod!

Oldalak

  • 1
  • 2