Lifestyle

A vártnál korábban ért haza a nő, kis híján elájult, amikor meglátta, mit művel a férje a kanapén

A hölgy egy barátnőjénél akarta tölteni az éjszakát, de hirtelen nem múló rosszullét fogta el, ezért taxiba vágta magát, és meg sem állt a saját lakásáig. Dermesztő látvány fogadta, amikor belépett az ajtón.

Hirtelen úgy érezte, azonnal haza kell mennie

Nincs is kellemetlenebb, mint mikor váratlan, egyben fájdalmas felismeréssel zárul egy pazarnak ígérkező este. Ezt a saját bőrén tapasztalhatta meg az a fiatal feleség, aki eredetileg egy barátnőjénél akarta tölteni a vasárnap estéjét, de közben nem múló rosszullét fogta el - így hát taxiba vágta magát, és meg sem állt a saját lakása küszöbéig. Amikor azonban átlépte azt a bizonyos küszöböt, dermesztő látvány tárult elé - írja a Mirror.

De mielőtt folytatnánk történetünket, ugorjunk kicsit vissza az időben: hősnőnk nagyon örült, hogy barátnőjével töltheti a szombat estét, és minden jel arra mutatott, hogy az ötlet ellen férjének sincs kifogása. Sőt, a férfi jelezte is nejének, hogy beugrik egy bárba, ahol majd a mostohahúgával, Claire-rel buliznak.
Kattints a további képekért!

Könyörtelen módon végzett a gyermekével, gyilkosság miatt folyik ellene eljárás.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.