Lifestyle

Az ágyban kapta rajta a férjét egy másik nővel: döbbenetes ultimátumot adott párjának a megcsalt feleség

A pár 12 évvel ezelőtt házasodott össze, sokáig a legnagyobb szerelemben és megértésben éltek, a férj hűtlensége azonban új mederbe terelte a kapcsolatukat.

Egy megcsalás következményei

Hogyan lehet feldolgozni egy megcsalást? Helyreállítható egyáltalán a bizalom egy ekkora érzelmi kataklizmát követően? Ismét egymásra találhatnak még a házasfelek, vagy a szerelem újraforrósítása szükségszerűen és elkerülhetetenül kudarcba fog fulladni? Égető kérdések, melyeket mindenki feltesz magának, aki valaha is megcsalás áldozatává vált. Most következő igaz történetünk hősnőjét is szíven ütötte, amikor férjét egy másik nővel találta az ágyban. A sztori legváratlanabb fordulata azonban csak ezután következett.

A nő egy helyi szupermarket ifjú pénztárosnőjével együtt találta az ágyban a férjét. A férfi zokogva esdekelt bocsánatért, felesége azonban valami egész mást tartogatott számára.
Kattints a további képekért!

Ez az amerikai férfi egyszerűen szeretett volna többet megtudni az édesapjáról, de amit a DNS-teszt után megtudott, azt nem tette zsebre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...