Fergeteges hangulat a Madách-ban - A Mamma Mia! főpróbáján jártunk

A nagysikerű szegedi bemutató után már alig vártuk, hogy végre Budapestre is megérkezzen a Mamma Mia! színdarab. Úgy gondoltuk, hogy már a főpróbán ott a helyünk a Madách Színház nézőterén, a Femcafe bloggere, a musical férfi főszereplője, Sánta László pedig gyorsan a segítségünkre is sietett. Így az elsők között láthattuk a Mamma Mia! színpadra vitt változatát!

Színpadon a Mamma Mia!

Egy olyan közkedvelt film, mint a Mamma Mia! színpadra vitele már önmagában garantálja a teltházas előadásokat, ám ez nem minden: meg is kell felelni a nézők elvárásainak, ami pedig hatalmas kihívást jelenthet a szervezőknek. Látva a mai főpróbát azonban nyugodtan kijelenthetjük, a darab rendezője, Szirtes Tamás bátran hátradőlhet, nagyon jó munkát végzett a csapat, és biztosak vagyunk benne, hogy a közönség (vélhetően) egytől egyig elégedetten és jókedvűen fog távozni a színházból.

Egy csipetnyi Görögország

A kényelmes székekben ülve két felvonás erejéig Görögországban érezhettük magunkat, a hamisítatlan mediterrán hangulatról a kék-fehér díszletek és a ledfalakon feltűnő görög motívumok gondoskodtak. Sophie és Sky története a szemünk előtt elevenedett meg, a Simon Boglárka és Sánta László által megformált karakterektől talán már csak a színdarabbeli szülők voltak jobbak: Donna, azaz Kováts Kriszta magával ragadó hangja Meryl Streepével vetekedett. A három apajelölt karaktere is hiteles és a humoros részeknek köszönhetően gyakran megmosolyogtató volt, ahogyan Donna darabbeli két pasifaló barátnője is kitűnően szórakoztatott bennünket.

Oldalak

Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok