Lifestyle

Jön a pápa, felborul a közlekedés Budapesten: Ezekre a változásokra kell készülnöd az egyházfő érkezése miatt

A Ferenc pápa látogatásával kapcsolatos építési és bontási munkálatok miatt péntektől május 7-ig a 2-es, a 2B és a 23-as villamosok a fővárosi Jászai Mari tér helyett csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megállóig közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Pótlóbuszra ne számíts!

Azt írták, a kimaradó szakaszon külön pótlóbusz nem közlekedik. A BKK Buda felől a Kossuth Lajos tér és környékének elérésére a 2-es metrót, a Szent István körút és a Kossuth Lajos tér közötti térség megközelítésére pedig a 15-ös buszt ajánlja. Ferenc pápa április 28-30. közötti budapesti látogatásának minden részletéről beszámol a közmédia.

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.