Lifestyle

Ha autóval jársz, most teljesen ki fogsz akadni: Holnaptól változás jön

Ha autóval jársz, biztos, hogy ez a hír nem fog mosolyt csalni az arcodra, az pedig végképp nem, hogy már holnaptól, azaz április 14-től meg kell ezzel barátkozni.

Egyre kényelmetlenebb autóval járni

A legtöbb ember vélhetően az egyszerűség és a mobilitás miatt tart fent és jár autóval, azonban ez az egész az utóbbi időben már-már inkább több problémával, mintsem örömmel jár. Holnaptól újabb bosszúsággal kell szembenézniük a magyar autósoknak.

Magyarországon jó ideig alig éltük meg a brutális üzemanyag-áremelkedést a kormány által bevezetett ársapka miatt, azonban mióta azt decemberben eltörölték, már a magyaroknak is szembe kell nézniük a brutális árakkal. Egyes szakértők azt jósolják, hogy előbb vagy utóbb az 1000 forintot is elérheti az üzemanyag literára.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.