Lifestyle

Nem egy rossz reality, hanem a valóság: feleséget, gyereket és házat is cserélt két világhírű baseball játékos

Nem, ez nem egy hamarosan induló reality show története, a két híres Yankees játékos – Fritz Peterson és Mike Kekich - tényleg elcserélte az életét, beleértve a feleségüket, gyermekeiket, kutyáikat és a házukat is.

„Nem csak feleséget, életet is cseréltünk”

A feleség- vagy családcsere nem ismeretlen fogalom a valóságshow jellegű műsorok világában. Ezek a történetek általában olyan társadalmi kísérleteken alapulnak, melyekben a két család tagjai bizonyos időre elfoglalják egymás helyét, hogy megtapasztalják, hogyan is él a másik család. Ezáltal új perspektívákat nyernek, megtanulják megbecsülni saját családjukat, jobban belelátnak más famíliák hagyományaiba és szabályaiba. Tapasztalatszerzésnek még talán elmegy a dolog, de arról, amit a Yankees két játékosa meglépett, még a legvadabb reality producerek sem álmodnának. Történt ugyanis, hogy Fritz Peterson és Mike Kekich 1973-ban dupla sajtótájékoztatót hívott össze, hogy elárulják: feleséget és családot cseréltek és ez várhatóan a jövőben is így marad. A közvélemény sokkolódott. Egyesek a csere mögött meghúzódó okokon spekuláltak, míg mások egyszerűen értetlenül álltak a helyzet előtt. Azóta ezt a bizonyos esetet a baseball történetének hatodik legmegrázóbb pillanataként tartják számon, na de mi húzódott a döntés hátterében? A részletekért lapozd fel a galériát!

Fritz Peterson három éve volt a New York Yankeesnél, amikor Mike Kekich 1969-ben csatlakozott a csapathoz. A két férfi gyorsan összebarátkozott, és egymás közelében is laktak New Jersey-ben. 1972 júliusában a New York Post írója, Maury Allen meghívta Fritzet és feleségét, Marilynt otthonába egy grillezésre. Fritz megkérdezte, hogy elhozhatná-e barátját, Mike-ot és a feleségét, Susanne-t is, és Allen beleegyezett. A párok elbeszélgettek a vendégekkel, ittak néhány italt, majd a grillezés befejeztével a két pár úgy döntött, egy Fort Lee-i étteremben folytatják a szórakozást. Fritz és Mike külön autókon érkeztek a grillezéshez a feleségükkel, de amikor eljött az ideje, hogy elhagyják Allen otthonát, úgy döntöttek, hogy Susanne Fritzzel, Marilyn pedig Mike-kal utazzon az étterembe. Minden rendben volt, és a párok jól érezték magukat. Végül úgy döntöttek, másnap ismét összeülnek és egy steakházban vacsoráztak. Azonban aznap este Mike és Marilyn korábban elhagyta az éttermet, Fritz és Susanne pedig maradt, hogy igyanak még néhány italt. Ez a párcsere még előfordult néhány alkalommal, végül a két játékos ráébredt, hogy jobban érzik magukat a barátjuk feleségével.
Kattints a további képekért!

A TikTok tanácsait nem mindig érdemes megfogadni, újabban viszont egy rémesen egészségtelen alvási pózra is felhívja a figyelmet, amelyet talán valóban érdemes lenne kerülnünk.

Leadfotó: Getty Images / Bettmann, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...