Februári pénzhoroszkóp: Csak most jön a neheze

Hogyan alakulnak a pénzhoroszkópok februárban? Ha kíváncsi vagy a pontos előrejelzésre, olvasd el havi pénzhoroszkópunkat!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Előző életekből érkező segítések itt vannak, bőségesen áramlik a pénz. Amit adtál anno másoknak, azt most visszakapod, nehéz helyzeteidben is érkezik valamilyen megoldás. Ne csodálkozz, ha akarsz utazni vagy könnyebben fizetsz most be egy tanfolyamra, annak ellenére, hogy a biztonság utáni vágyad felerősödik. Otthonodra is többet költhetsz, mint máskor – nehéz ellenállni a váratlanul eléd toppanó különleges dolgoknak, régi álmaidnak. Amennyire lehet, próbáld a mértéket szem előtt tartani!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Bőségesen érkezik pénz, melyet ragyogásoddal, tudásoddal, nagyon jó megérzéseiddel teremtesz. Akár előreléptetésre is számíthatsz, de az biztos, hogy főnököd meglátja rátermettségedet, vezetőképességedet, kapsz is kihívásokkal teli feladatokat tőle. Ha most jobban vonz a luxus, mint máskor, s költesz is rá, ne csodálkozz! Könnyen lehet, hogy otthonodba szebbnél szebb, és különlegesebbnél különlegesebb tárgyakra, megoldásokra bukkansz, melyeket képtelen vagy elengedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Váratlan pozitív fordulatok támogatják a pénz érkezését. Ez erősíti a vágyad a luxus, az elegancia irányába, mellyel máskor meglehet, nem is foglalkozol. Ragyogsz, mint a napsugár, megmutatva vezető egyéniségedet, okosságodat, a dolgokra való nagy rálátásod. Ahogy mindig, kommunikációban most is verhetetlen vagy, szavaid tele vannak bölcsességekkel. Nem csak a szépséggel kapcsolatos dolgokra adsz ki talán nem is kevés pénzt hangulataid függvényében, de adományokra is jut, amiért mások hálásak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Nagyon jó megérzéssel, ráérzéssel teremted az anyagiakat, tudásodnak és hitednek nagy szerep jut benne. Egy várt kölcsön, hagyatéki pénz megérkezhet. Párod is kaphat nagyobb összeget, melyről talán már van elképzelésed - a könyvek, tanfolyamok, a tudást segítő dolgok, kommunikációs-, közlekedési eszközök első helyen szerepelnek. Nem az utolsó sorban vannak az utazással kapcsolatos álmaid megvalósításai sem, a divat, a művészetek is porondon vannak. Jól is érzed magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!