Február 4-én kezdődik Föld-Disznó éve – A kínai asztrológia szerint sok változást hoz az új év

Az éves előrejelzés első részéből megtudhatjuk, milyen pozitívumokra, és milyen kihívásokra számíthatunk idén. Olvasd el szakértőnk, Padma írását!

Mennyei Áramlás az évben: a Föld elem gyengédebb aspektusa

Végre búcsúzóban van a Föld-Kutya éve, melynek lassú, de erőteljes jang energiái alatt préselődve alapjaiban rendeződött át sokunk élete. Lassan pont kerül a folyamat végére, és elkezdődhet a finomabb elrendeződés, új élet sarjadhat az átformálódott, még kietlennek tűnő földfelületen. Érkezik a Föld elem jin aspektusa – a Jin-Föld – , hogy éltető termőtalajjal borítsa be puhán a felszínt, és ezzel megágyazzon az új magocskáknak, amelyeket már ott szorongatunk a markunkban, hogy végre elszórhassuk őket. Ez a folyamat már elkezdődött a Kutya év utolsó, Fa-Bivaly hónapjában (január), és február 4-től az egész évet meghatározó alap energetika lesz.

A kínai új év pontosan illeszkedik az évszakok ciklusához, így a tavasz beköszöntével, a Fa elem évszakával indul mindig. Tigris, Nyúl és Sárkány – a három tavaszi hónap, ebben az időszakban fogjuk elültetni a magvakat, és fog láthatóan szárba szökkenni minden új kezdeményezés az életünkben, játszódjon az a fizikai valóságban, vagy lelkünk belső világában. Most itt a lehetőség mindannyiunk előtt, hogy valóban gondosan kiválogatott magokat ültessünk, olyanokat, amelyeknek gyümölcseit majd szívesen ízleljük további utunk során! Ültess a lelked földjébe hitet, szeretetet, lelkesedést, életörömöt, feltétel nélküli boldogságot – és hamarosan szüretelheted majd kellemes gyümölcseit a fizikai valóságodban! Ne csodálkozz majd, honnan termett ez a sok jó dolog az életedben, és ne áldd a „kegyes” energiákat: TE ültetted el a magokat. Ha keserű a gyümölcs, vagyis kellemetlen események kezdenek manifesztálódni, azt is Te indítottad el a lelkedbe ültetett magokkal: aggódással, félelemmel, elkeseredéssel, kishitűséggel… Az életünket átható kozmikus energiák csak alapot szolgáltatnak mindehhez, tehát sem a jókért, sem a rosszakért nem okolhatóak önmagukban. Nagyobb hatalmad van, mint gondolnád, és ezt idén az eddigieknél látványosabban meg is élheted! Ezt a lehetőséget köszönhetjük többek közt a Disznó év energiáinak.

Lapozz, a Föld-Disznó évének előrejelzése a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Padma

Oldalak

Szólj hozzá Te is!