A fagyasztott borsó egyik legnagyobb előnye, hogy főzés előtt nincs szükség felolvasztásra. A borsót fagyasztás előtt blansírozták, így a zöldség teljesen megfő, még akkor is, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül a serpenyőbe. Ha tehát sűrű hétköznapok várnak rád, egyszerűen vedd elő a fagyasztott borsót, és kezd el főzni – azonnal puha és ízletes lesz.
2/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Szükséges a fagyasztott borsó felolvasztása?
A fagyasztott borsó egyik legnagyobb előnye, hogy főzés előtt nincs szükség felolvasztásra. A borsót fagyasztás előtt blansírozták, így a zöldség teljesen megfő, még akkor is, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül a serpenyőbe. Ha tehát sűrű hétköznapok várnak rád, egyszerűen vedd elő a fagyasztott borsót, és kezd el főzni – azonnal puha és ízletes lesz.