Lifestyle

Az összes kakkuktojást kiszúrod a képen? 145-ös IQ alatt biztos, hogy nem fog menni

Négy kukoricát kell megtalálnod az ananászok sűrűjében. Készen állsz a feladatra?

Négy célpont egy ábrán belül

Bizonyos értelemben rendhagyó, ugyanis növénytani ismereteidet is igénylő képrejtvény-fordulóval jelentkezett nemrég a műfaj koronázatlan királya, a Dudolf "művésznéven" nyomuló Dudás Gergely. Az alapséma persze semmit sem változott: a nagyszerű képmágus ezúttal is kakukktojás-vadászatra invitál, csakhogy most nem egy, hanem rögtön négy célpontot kell kiszúrnod egyetlen ábrán belül. Magát a képet erre a linkre kattintva tudod szemügyre venni jobb minőségben, illetve teljes méretben, a feladatod pedig egyszerűnek tűnik majd, de ha belemerülsz a játékba, rögtön ráeszmélhetsz, hogy a látszat csal: négy darab kukoricát kell feltérképezned az ananászok sűrűjében. Nyakunkon a tavasz és a nyár, hamarosan mindannyian nyakra-főre fogyasztjuk majd ezeket az ínycsiklandó finomságokat, de egyébként sem feltételezzük, hogy ne tudnád a másodperc törtrésze alatt megkülönböztetni az egyiket a másiktól. Nem is ez jelenti majd a feladat nehézségét: Dudolf ismét a benned rejlő általános skilleket, a kreativitást, az elemzőkészséget, a gyorsaságot, a rugalmasságot és az éberséget teszteli. Ne hagyd hát cserben, mutasd meg, hogy nincs olyan akadály, mely gátat vetne rendkívüli intellektuális képességeidnek! Már meg is vagy a feladattal?

Akkor már csak lapoznod kell egyet a megfejtésért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!