Lifestyle

Megtalálod az aranyhalat a képen? 145-ös IQ alatt biztosan nem fog összejönni

Merüljünk el a tenger színes, csodamód gazdag és gyönyörű élővilágában egy remek képjáték erejéig!

Mélytengeri utazás

Bár az utóbbi napokban frissítő lehűlés váltotta fel a kánikulát Magyarországon, jelenleg is tombol a nyár (sőt úgy tűnik, hamarosan újabb, az előzőnél is durvább hőhullám borzolja majd a kedélyeket), ilyenkor pedig mindenki vidám, kellemes tengerparti nyaralásról ábrándozik. De mi lenne, ha ezúttal inkább a tenger mélyére merülnénk? Sajnos csak a képzeletünkben vállalkozhatunk efféle utazásra, de attól még pokolian izgalmas lesz, ezt előre megígérhetjük! Dudás Gergely (alias Dudolf) legfrissebb képjátéka a csodamód gazdag, páratlanul színes és lehengerlően gyönyörű mélytengeri élővilágot térképezi fel. Az ábrán - melyet ide kattintva érhetsz el - bohóchalak sokaságát láthatod. Ám a látszat csal, ugyanis elrejtőzött közöttük egy aranyhal is, neked pedig természetesen az lesz a feladatod, hogy "kifogd". Nem, ezúttal sajnos nem jár mellé három kívánság is, de tiéd lehet a dicsőség, hogy megoldhatod e különösen furfangos feladatot, mely bizony kifog a legtöbb versenyzőn. Kezdd hát el bátran, de próbálj meg kellő leleményességgel, körültekintéssel, taktikus érzékkel nekilátni a feladatnak! Ha úgy érzed, már meg is találtad az "elkóborolt" aranyhalat, már csak egyetlen teendőd maradt.

Fotó: 123rf

Lapozz, a következő oldalon megtekintheted a megoldást!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.